11 toffe spullen die je mee moet nemen bij het kamperen

We hebben je al de vijf beste plekken gegeven om op outdoor vakantie te gaan in Europa. Maar welke spullen moet je meenemen tijdens je periode in de wildernis? Natuurlijk mogen de slaapzak, het gasstelletje en de zaklamp niet ontbreken, maar dat is te makkelijk. Er zijn zoveel toffe spullen die je wildkampeeravontuur nog epischer kunnen maken. Notitieblok in de aanslag? Daar gaan we!

glow dark tent

1. Glow in the dark rope

Als jij ’s nachts op een fabelachtige plek hebt gekeken naar de sterrenhemel en op het terrein terug naar je tentje loopt, dan is de kans reëel dat je minimaal een keer over de scheerlijnen van een andere tent struikelt en een tent in elkaar dondert. Dat zou nooit gebeuren met de glow in the dark rope.

Kajak

2. Opvouwbare kajak

Je kunt ook een kajak huren waar je op dat moment bivakkeert, maar als je echt op de mooie plekjes van de aarde wilt peddelen, dan is daar geen Kees Kajak verhuurbedrijf aanwezig. Dus zal je ‘m zelf mee moeten nemen. Een opvouwbare kajak, dus.

 

3. Digitale verrekijker

Je kan wel grote verhalen ophangen dat jij een kolibrie hebt gespot op je wildkampeervakantie in KwaZulu-Natal. Picture or it didn’t happen. Met deze verrekijker neem je alles op wat je ziet, dus ook handig als je het beroep privédetective uitoefent.

4. Grill op zonne-energie

Nooit meer zonder grill omdat je gas of batterijen op zijn, deze convergeert zonlicht waardoor jij met dit apparaat rustig een stuk koe kunt bakken.

5. Drie-in-een bestek

Waarom zou je vorken, messen en lepels meenemen als je ook alle drie in een hebt? Precies.

6. Kampvuur power charger

Als jij je tentje hebt opgezet tussen de bergen, dan is de kans op een stopcontact vrij nihil. Met dit apparaat laad jij je telefoon op door middel van het kampvuur. Awesome.

7. De MINI Countryman daktent

Bij uitstek de ideale auto om mee uit kamperen te nemen. Niet alleen heeft ‘ie veel ruimte waardoor je een hoop spullen en mensen kwijt kan, wij zijn vooral laaiend enthousiast over de speciale daktent. In samenwerking met AUTOHOME is er een tent gemaakt die je zo op het dak van de Countryman kan schroeven, waardoor jij dus op het dak van je MINI kan tukken. Kijk je wel uit als je er ’s nachts uit moet om te urineren? Doe ons de donkergrijze met zwarte velgen maar.

8. De alles-in-een schep

Je hebt wel eens een schep nodig op je outdoor vakantie. Om je tent op te zetten bijvoorbeeld. Waarom zou je dan niet de schep nemen die ook nog een bijl, zaag en dolk herbergt.

9. De anti-muggenband

Zeg je kamperen, dan zeg je muggen. Met deze anti-muggenband geef je de prikkende krengen geen kans.

10. Waterfilter

Als jij je tent niet hebt opgezet naast een gletsjerbeekje in de Alpen, is de kans niet heel groot dat je in de wildernis schoon drinkwater zal vinden. Met een waterfilter is een lekker schoon glas water altijd binnen handbereik.

11. Kampvuur popcorn

Je wil niet alleen maar leven op zalmmoot en een kannetje gefilterd water. Er moet ook wat te snacken zijn in de buitenlucht. Met deze sheriff maak jij vrienden, want een emmer verse popcorn is zo gepiept. Mieter er zout overheen en je zit gebakken.

In samenwerking met MINI

Reageer op artikel:
11 toffe spullen die je mee moet nemen bij het kamperen
Sluiten