11 Ravens komt met een pingpongtafel van 70.000 dollar

Pingpongsheriffs in tha house? Machtig mooi spelletje blijft dat toch. Als je nog wat centen overhebt en je bent op zoek naar een gruwelijke pingpongtafel, dan is dit exemplaar van de excentrieke tafeltennistafelbouwer 11 Ravens misschien wel wat voor jou. Is alleen wel een aanslag op je pennyrekening.

Voor minder dan 70.000 dollar zal je ‘m namelijk niet krijgen. Vinden wij toch wel aan de prijzige kant. Je kan er immers ook een dikke BMW 3 serie kopen, of een vakantiehuisje op Ameland. Maar hé, hij mag dan duur kosten, dit is wel één van de vetste pingpongtafels die we ooit hebben gezien. Maar wat maakt ‘m dan zo kostbaar?

Nou, hij is bijvoorbeeld volledig vervaardigd uit carbon fiber en aluminium dat ook voor vliegtuigen wordt gebruikt. Verder zitten er behoorlijk gave functies op, zoals het opbergvakje voor je pingpongbatjes en balletjes. Tot slot worden er maar vijf exemplaren van gemaakt, waarbij elk exemplaar is gesigneerd door designer Bernard Semerdijan. Nodig je ons uit voor een potje rond de tafel?

Over tafeltennis gesproken, moet je deze zieke rally eens checken.

Pingpongtafel 11 Ravens
Foto: 11 Ravens
Pingpongtafel 11 Ravens
Foto: 11 Ravens
Reageer op artikel:
11 Ravens komt met een pingpongtafel van 70.000 dollar
Sluiten