Finse biermagnaat overklast zijn concurrent met geniale aanbieding

Redactie 6 mei 2017 Entertainment

Ben je ooit wel eens op weg naar een feestje geweest, onderweg langs een shop gekomen waar het bier je toeschreeuwde maar geen idee had hoeveel je nou mee moet nemen. Het is natuurlijk ongelooflijk zaad als de biervoorraad vroegtijdig op blijkt te zijn en je geheel tegen je zin moet overstappen op baco’s en tequila shotjes.

Je wilt niet die gozer zijn die om 11 uur geen biertjes meer heeft maar ook niet een paar liter aan bier achter moeten laten in het huisje van de fissa. Je hebt natuurlijk ook die awkward cheapass mensen die de volgende dag langskomen om hun overgebleven drank op te halen, die hebben dit probleem minder. Een tip voor dat soort mensen: Als je alcohol achterlaat in iemand z’n huis na een feestje, zijn zij de eigenaar. Dit is een ongeschreven regel.

Anyways, een Finse brouwerij, Keisari, lost het probleem voor altijd op en geeft je gewoon de mogelijkheid bier voor een jaar te kopen in één simpel pakketje: de 1.000-pack. Die tenminste genoeg moet zijn voor de feestjes van het aankomende jaar.

Totta se on! Toimii muuten myös tukipakettina hallitukselle. Veroa pakkauksella komeat 963 euroa! Keisari 1000-PÄKKI kantovalmiina K-Supermarket Kampissa. #keisari #keisari1000 #nokianpanimo #olut #beer #vappu #kesä #kamppi

A post shared by Nokian Panimo (@nokianpanimo) on

Kijk em staan dan in al z’n glorie. Ja het kost je een hoop moeite om thuis te krijgen maar beeld je is in hoeveel tijd het je de rest van het jaar zal schelen als je nooit meer naar de nachtwinkel hoeft om toch die extra biertjes nog te halen!

Schijnbaar is een groot deel van de reden achter de immense 1.000-pack een grap ten kosten van de concurrent van het biermerk. De concurrent, Karjala, bracht onlangs een 100-pack uit en het is overduidelijk dat ze overklast zijn.

Heerlijke stunt. Nu nog kijken of de echte bierdrinkers in de rij staan voor de bijna €2.200 kostende 1.000-pack.

Reageer op artikel:
Finse biermagnaat overklast zijn concurrent met geniale aanbieding
Sluiten