100% orgasme garantie bij de nieuwe Womanizer Premium

Redactie 7 Oct 2019 Entertainment

Er zijn weinig dingen zo mysterieus als het vrouwelijk orgasme. Als het op seks aankomt, dan spuit het zaad bij de mannen nagenoeg altijd uit de eikel. Bij vrouwen ligt dat toch wat anders. Om daar aandacht voor te vragen, bundelen Willie & Womanizer de krachten!

Onlangs organiseerde je favoriete erotische webwinkel Willie samen met het Duitse Womanizer een diner om aandacht te vragen voor het vrouwelijk orgasme. Dat kunnen we alleen maar toejuichen. Seks is hartstikke gezellig, maar het is geen tennis. Je beoefent het met z’n tweeën. Het is dan ook wel leuk als je er allebei net zo veel plezier uithaalt.

Opeisen

Ook de voorvechter van het de vrouwelijke emancipatie in bed Heleen van Rooyen was ook van de partij. Heleen is van mening dat vrouwen net als een man duidelijker moeten zijn in hun seksuele behoeftes en moeten leren om hun orgasme ‘op te eisen’. Wat ons betreft wordt daar vandaag nog mee begonnen, want wij zijn voor zoveel mogelijk vrouwelijke orgasmes. The more the better!

Wat dacht je dan van de 100% Orgasme Garantie-campagne? Exclusief op Willie.nl ontvang je tot en met 26 oktober 100% Orgasme Garantie bij aankoop van een Womanizer Premium. Dus niet goed, geld terug. Dan moet je wel stevig in je schoenen staan hoor. Dus hup, doe eens gek en haal een exemplaar in huis om het vuur in de slaapkamer wat op te wakkeren. Moet jij eens opletten hoe vrolijk de stemming plotseling is.

Niet goed, geld terug

Eigenaar Jacqueline van Willie legt de actie even uit. “Op deze manier willen we vrouwen over de streep trekken om een Womanizer uit te proberen. Vrouwen hebben soms geen idee welke product echt goed is en wat ze precies willen. Willie.nl en Womanizer willen daar graag bij helpen. Wij zijn van mening dat dit een van de beste en meest vrouwvriendelijke seksspeeltje is van dit moment. Lukt het niet om een orgasme te krijgen met de Womanizer?, dan kun je terugvallen op de Orgasme Garantie en ontvang je het aankoopbedrag terug.”

Helder verhaal toch? In huis halen die Womanizer Premium! Hier bestel je ‘m online.

In samenwerking met Willie

Reageer op artikel:
100% orgasme garantie bij de nieuwe Womanizer Premium
Sluiten