Dit zijn 10 van de ergste creaties uit tatoeland

redactie 8 sep 2018 Entertainment

Soms zie je de meest mooie tatoeages als je over straat loopt. Deze aardkloot kent dan ook vele zeer getalenteerde tatoeëerdersMaar voordat je naar de tattooshop huppelt om je pasgeboren koter op een creatieve manier op je borst te laten vereeuwigen moet je dit weten; niet iedereen beheerst deze skills.

‘Think before you ink’, wordt ook wel gezegd. Mocht je die uitspraak niet snappen dan hebben we hier tien voorbeelden van de minder mooie plakplaatjes uit tattooland.

1.

I belife that’s a spelfout. Dit kan nog gebeuren. Jammer dat deze tatoeage al ‘real’ is. Nu maar hopen dat mensen er overheen lezen. Mocht dat niet zo zijn kun je altijd nog proberen een cover-up-tattoo te nemen.

Tattoo tatoeage

2.

Je zou dit exorcist-gedrocht maar op je arm hebben staan. Ach ja, trekt wel weer bij.

Tattoo tatoeage

3.

Deze tattoo moet pijn hebben gedaan. Aan z’n ogen, toen ‘ie het eindresultaat in de spiegel zag. Maar ja, deze waaghals dacht waarschijnlijk ‘just do it’.

Tattoo tatoeage

4.

Dit is Patricia. Ze is afgelopen zomer een weekje in Kongo geweest. Daar had ze de tijd van d’r leven en bij het zien van de tattooschets dacht ze waarschijnlijk ‘nou, pleur er maar op’.

Tattoo tatoeage

5.

Deze gouwe ouwe ken je misschien al wel. Dit is waarschijnlijk degene in de vriendengroep die na een avondje drinken in is voor de domste ideeën. Bijvoorbeeld het om laten toveren van je navel omtoveren tot kattenanus.

Tattoo tatoeage

6.

Wat hebben we hier? Gewoon een goed geschreven tattoo? Netjes hoor. ‘It’s my life’ van Jon B… Laat maar.

Tattoo tatoeage

7.

Hey ouwe smeerpijp, dit is gewoon een kinderklauw die een vinger vastheeft. Bij elke andere gedachtegang hierbij verwijzen we je graag door naar Stichting Martijn.

Tattoo tatoeage

8.

Het was lastig kiezen voor deze dame. Wordt het een gloeiendhete meteoor of het gezicht van mijn pasgeboren jong. Weet je wat, we doen gewoon het beste van twee werelden. Het resultaat is dit, eh, ding. Het lijkt nu ook een beetje op de gevolgen van een wipsessie met satan negen maanden geleden.

Tattoo tatoeage

9.

Huh, vrouwen poepen toch niet? Ach ja, de kans het hier daadwerkelijk om een vrouw gaat is ook toch te verwaarlozen. Dan nu een oordeel over de tattoo zelf. Oké, het is niet moeders mooiste, maar wel een van de weinige goed geschreven tatoeages uit deze lijst. Petje af daarvoor. De pijl richting die bruine grot maakt het plaatje compleet. Hoppa, deze krijgt de volle 10 punten van ons.

Tattoo tatoeage

10.

Om het af te sluiten nog even een motiverend stukkie tekst. Never don’t give up.

Tattoo tatoeage

Reageer op artikel:
Dit zijn 10 van de ergste creaties uit tatoeland
Sluiten