10 spannende kerstcadeaus voor onder de boom

Redactie 18 dec 2017 Entertainment

Nog een week en dan mogen we onze wintervacht aanvullen tijdens het kerstdiner. Beetje drinken, beetje achtgangendiner, beetje hangen op de bank, beetje slap ouwehoeren met vrienden. Altijd gezellig. Maar heb je al een kerstcadeautje in huis? Wij geven je 10 tips originele kerstcadeaus. Zijn wel de cadeaus die je alleen aan je vriendinnetje geeft en open maakt als je met z’n tweeën geeft, anders zou het nog wel een awkward situaties kunnen opleveren. Deze kerstcadeautjes gebruik je namelijk alleen in de slaapkamer, of vooruit, op het aanrecht in een gekke bui. Waarom ook niet. Speciaal omdat het kerst is, zit er nog dikke korting op ook bij onze vrienden van willie.nl. Dit zijn onze beste suggesties.

1. Clone A Willy
Een vibrator in de vorm van je eigen penis. Hoe mooi is dat? Handig voor als je veel op pad bent voor je werk. Hier verkrijgbaar!

2. Pleasurelab Moonshake massager
Massagerapparaat die je ook in de douche kunt gebruiken. Nu met drie opzetstukken voor een geheel andere ervaring. Zo is er een voor de clitoris, een ander voor de g-spo en een duo opzetstuk voor clitoris + g-spot die allebei stimuleert. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, want je krijgt hier een knaller voor een topprijs.

3. I Rub My Duckie vibrator
Eentje die je wel zonder gene aan je vriendin kan geven met je schoonouders erbij. Het lijkt op een onschuldig eentje, maar met een druk op de knop gooit ‘ie er allerlei vibraties uit, die weer voor vrolijke doeleinden gebruikt kunnen worden. Hier te koop!

4. Ondeugende Adventskalender van Fifty Shades
Fifty Shades of Grey kalender. Dan weet je dat het genieten wordt. In totaal kunnen er 10 vakjes worden open gemaakt, dus eigenlijk zijn het tien cadeautjes in een. In de vakjes zitten cadeautjes in de categorie speeltjes & BDSM, denk aan een geisha ballen, gouden tepelklemmen en een luxe leren kietelaar. Hier verkrijgbaar!

5. Likbare bodypaint
Ontpop jezelf tot de Picasso van de slaapkamer met deze likbare bodypaint. Eerst lekker kliederen met verf, om het er daarna allemaal af te lebberen. Dat wordt een geile kliederboel.

Jack Off Please GIF - Find & Share on GIPHY

6. We-Vibe Sync
De vibrator voor jullie allebei, want zij kan ‘m omdoen tijdens de seks. Door de g-sport en clitoris stumulatie zal ze sneller klaarkomen dan Usain Bolt de 100 meter sprint. Bonus!

7. Een hart vibrator van Rianne S
Minivibrator die je overal en altijd mee kunt nemen. Kan net als de We-Vibe ook tijdens een stomende sekspartij omblijven voor ultiem sidderend genot. Hier schaf je ‘m aan.

8. Satijnen strik
Altijd je vriendinnetje al eens willen uitpakken als een echt cadeautje? Moet je deze sexy rode satijnen strik voor d’r kopen. Ons hoofd slaat nu al op hol bij de gedachte alleen al. Hier bestel je ‘m voor onder de boom.

9. De Womanizer
De dames raken bij bosjes in extase als ze aan de slag gaan met de womanizer. Die herbergt een inventieve techniek waarbij de clitoris gestimuleerd wordt door luchtdruk. Reken maar dat je hier een goed figuur mee slaat bij je chick.

Tuna Vibrator GIF - Find & Share on GIPHY

10. Fleshlight Aviator
Als zij een vibo krijgt, dan kan er voor jou ook wel een fleshlight vanaf. Deze Aviator is de allernieuwste, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een nieuwe structuur. Stuk compacter en smaller dan anderen, waardoor je ‘m gemakkelijk mee kan nemen. Haal ‘m snel in huis!

Ga voor meer originele kado’s naar de Kerst kadowinkel op Willie.nl. Same day delivery is mogelijk!

In samenwerking met Willie.nl

Reageer op artikel:
10 spannende kerstcadeaus voor onder de boom
Sluiten