7 seksposities voor mannen met een wat kleiner geschapen dwarsfluit

Het gaat niet om de grootte van de kwast, maar om de kwaliteit van de verf. Nog niet iedere man wil dit geloven, maar de meeste vrouwen zijn het hier toch echt over eens. De gemiddelde penislengte is wereldwijd zo’n 13 centimeter. Mocht je hieronder komen, niet getreurd. Jij kunt nog steeds een ster in bed zijn met het betere handwerk of deze 7 seksposities.

Seksposities

Volgens een onderzoek uit 2015 is de gemiddelde penislengte 13 cm. Als je met je jongeheer daaronder zit, kan jij je daar onzeker over voelen. De grootste fout die je kunt maken is jezelf vergelijken met pornosterren. Dit geeft namelijk geen goede weerspiegeling van de samenleving. Wat je moet doen is je toverstaf leren beheersen. Met de juister spreuken kan jij zelfs de beste tovenaar worden. In bed dan.

Doggystyle

De klassieker. Met een kleiner geschapen janus moet je zorgen dat je zo diep mogelijk penetreert. Doggystyle is niet al te lastig en je behoudt alle controle. Je kunt zelfs nog vooroverbuigen om haar clitoris te stimuleren. Twee vliegen in een klap!

@ALLIEFOLINO

Face-off

Bij deze positie kijk je elkaar aan voor een nog intiemer moment. Het gaat hierbij niet om penetreren, maar meer over ‘wiebelen’. Mocht je nog een schepje erbovenop willen doen, kan je een vibrerende cockring gebruiken. Dit geeft extra stimulatie aan haar en zo ben jij gegarandeerd het mannetje.

@ALLIEFOLINO

The Little Dipper

Voor The Little Dipper gebruikt je partner een bed, bank of stoel om haar lichaam over je heen te hijsen. Als je het goed doet, zou je een soort ‘T’ moeten vormen. Nu kan je makkelijker zowel je garnaal als je vingers gebruiken om haar van ultiem genot te voorzien.

@ALLIEFOLINO

Staand

Ook bekend als The Bicycle of de Stand and Deliver. Deze zorgt voor een ongelooflijk diepe penetratie. Ga aan de rand van een bed, bureau of tegen de muur staan ​​terwijl je partner achterover hangt en haar benen naar jouw borst tilt. Hiermee til jij je vrijpartij naar een hoger niveau.

@ALLIEFOLINO

De Spork

Met dit standje heb jij de maximale controle. Zij moet dan wel een beetje lenig zijn, anders komen de krampjes snel om de hoek kijken. Met dit standje floreert jouw klok-en-hamerspel als nooit tevoren.

@ALLIEFOLINO

The Flatiron

Last but not least: The Flatiron. Nee, geen dun plakje biefstuk. Jij mag hier even laten zien wat je kan. Leg haar op haar buik op de rand van het bed of een tafel. Hiermee zal je haar ultiem stimuleren en hoef jij je zeker geen zorgen meer te maken over de grootte van je sergeant-majoor. Tip, begin eerst met de verfijnde handarbeid. En denk eraan, je kaneelstok vergelijken met anderen heeft geen zin, want jij bent tenslotte degene die de hendel bediend. You can do this.

@ALLIEFOLINO
Reageer op artikel:
7 seksposities voor mannen met een wat kleiner geschapen dwarsfluit
Sluiten