Dit zijn de 10 mooiste nieuwkomers uit de FHM500

Jaarlijks staat er door het hele land nieuw talent op. Van influencers tot modellen, overal rijzen nieuwe sterren naar de top. Bij onze jaarlijkse tocht over het internet komen wij talloze nieuwe dames tegen die ongetwijfeld in de FHM500 thuis horen. Ook dit jaar weer klopten dames uit alle hoeken van het land op de poorten van ons magazine. Met liefde hebben wij een groot aantal van hen meegenomen in onze shortlist. We zijn dan ook super enthousiast dat enorm veel van hen het tot de top 500 hebben geschopt, wij hebben de top 10 van hen even op een rijtje gezet. Dit is zijn de 10 mooiste nieuwkomers uit de FHM500 van dit jaar!

Op het moment dat je dit leest is jouw lievelingsmagazine alweer te bestellen bij Wehkamp.nl. Bij aanschaf van een product van TABAC Fragrances krijg je jouw blad gratis opgestuurd, win-win!

#137: Jullietta Koek

Wij zijn op de redactie groot fan van de roodharige dames die deze wereld bewandelen. Ze hebben allemaal toch nét wat extra’s, zo ook Jullietta. De Rotterdamse wist net niet de FHM Buurmeisje verkiezing van 2022 te winnen, maar is alsnog op een stevige #137 beland in de FHM500.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @julliettakoek

#135: Sophie van Wijland

Tiktok-fenomeen Sophie van Wijland staat bij de gemiddelde internetgebruiker beter bekend als Tante Toof. Met haar hilarische typetjes wist de Schiedamse al heel snel onze harten te veroveren en die van jullie blijkbaar ook, want ze komt binnen op een prachtige #135!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie | Tante Toof (@tante.toof)

#128: Nienke Jansz

Wij raden jullie natuurlijk aan om vliegensvlug die FHM500 in huis te halen. Als je ‘m dan hebt, sla hem maar meteen open op pagina 94! Daar heeft Nienke namelijk #128 opgeëist. Volledig terecht als je het ons vraagt. Het zou ons dan ook niet verbazen als jullie haar volgend jaar nog hoger stemmen.

Foto: Instagram/nienkejansz

#126: Carré Albers

De verbluffende foto die wij van Carré in ons blad mochten plaatsen deed de monden open vallen op kantoor. De Mocro Maffia-actrice schitterde onlangs nog in een van de felbegeerde FHM-shoots. Deze foto is op zich al genoeg reden dat ze zo hoog binnen is gekomen, maar deze dame barst dus ook nog eens van het acteertalent!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CARRÉ ALBERS • カレイ (@carrealbers)

#124: Noor de Groot

De Instagramnaam van Noor is @queenofjetlags. Als wij naast haar in een vliegtuig zouden zitten, zouden we ook enorm veel last hebben van jetlags want een verschijning als Noor is natuurlijk het aandachtspunt van elke reiziger. De influencer claimt op #124 dit jaar voor het eerst een plekje in de lijst, maar we verwachten dat ze er nog voorlopig niet meer uit gaat vallen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noor Kleinenberg de Groot 🍓 (@queenofjetlags)

#106: Milana Snijders

Milana is natuurlijk veel en veel meer dan alleen “het zusje van…”. Ze bouwt gestaag aan haar carrière en heeft alle goede eigenschappen van haar broer overgenomen. Het kan niet anders of Harry is gruwelijk trots op zijn zusje, want lang niet elke vrouw weet de top 100 aan te vallen in haar eerste jaar FHM500!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M I L A N A S N I J D E R S ღ (@milanasnijders)

#100: Demi Loo

Het FHM Buurmeisje van 2022 mag natuurlijk absoluut niet ontbreken in de lijst met Mooiste Vrouwen van Nederland. De Limburgse redhead legt beslag op een van onze ereplekken: #100. Een volledige pagina in de FHM500 gevuld met een prachtige foto uit de shoot van Demi.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demi Loo (@demii.loo)

#69: Julia Sinning

Miss Nederland 2021 mag natuurlijk niet ontbreken in de FHM500. Sterker nog, wij voelen ons eigenlijk een beetje schuldig dat we haar dit jaar pas op de shortlist hebben gezet. Gelukkig voor Julia is ze meteen, volledig terecht, de top 100 binnen gekomen! Julia komt namelijk op een prachtige #69 binnen in de FHM500 van 2022.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Julia Sinning (@juliasinning)

#67: Indigo Oord

Met haar deelname aan De Bachelor blies Indigo half Nederland omver. Wekelijks zaten wij weer klaar achter ons Videoland-account in de hoop dat Thomas haar nog een weekje langer op ons scherm hield. Dat ze onze landgenoten volledig omver heeft geblazen blijkt maar weer uit haar prachtige plek van dit jaar. Indigo, met recht sta jij op een mooie #67 dit jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

#19: Noor Omrani

Je hebt binnen komen in de FHM500 en je hebt bínnen komen in de FHM500. Het toptalent van de Nederlandse hockeyvelden wist naast plek #19 namelijk dit seizoen ook vier (!) hockeytitels op haar naam te schrijven. Of ze daar volgend jaar de prijs voor Mooiste Sportvrouw van Nederland 2023 aan toe gaat voegen? Het zou ons niet verbazen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOOR OMRANI (@nooromrani)

10 Mooiste Nieuwkomers

Wil jij de top-10 mooiste nieuwkomers zien schitteren in de lijst der lijsten? De FHM500 van 2022 is eindelijk te koop op Wehkamp.nl. Je krijgt het magazine gratis bij aankoop van een product van TABAC Fragrances!

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 mooiste nieuwkomers uit de FHM500
Sluiten