10 foto’s van schitterende vrouwen op het FHM500 lanceringsfeest

Stel je voor: je staat op een feestje omringd door honderden van de mooiste vrouwen van Nederland. Het is alsof je als kind in een snoepwinkel staat, vol verwondering en bewondering. Op het FHM500 lanceringsfeest hebben we onze ogen uitgekeken naar al die prachtig opgedofte dames. We wilden jullie het liefst allemaal uitnodigen, maar helaas was de Supperclub een tikkeltje te knus voor zo’n grote menigte. Maar niet getreurd, we nemen jullie graag mee op deze onvergetelijke avond met 10 adembenemende foto’s van de schitterende vrouwen die ons feestje opfleurden. Dan ben je er toch nog een beetje bij geweest. 

Bij ons event is het een traditie om alle dames met open armen op de rode loper te ontvangen. En natuurlijk moet er een foto worden gemaakt voor onze beroemde sponsorwall. Want zeg nou zelf, ben je écht op ons feestje geweest als je daar geen foto voor hebt gemaakt? Ook dit jaar hebben de dames werkelijk álles uit de kast getrokken, want ze zagen er stuk voor stuk tot in de puntjes verzorgd uit. Deze dames en meer kunnen je aanschouwen in onze nieuwste FHM500. Bestel hier jouw FHM500.

1. Nica Gimenez

Hoewel we elk jaar druk bezig zijn om ons magazine te vullen met gloednieuwe ontdekkingen, glipt er zo nu en dan toch een kostbare parel door onze vingers. Dit keer was het Nica Gimenez. Voorheen onbekend bij FHM, maar met haar betoverende verschijning op de rode loper heeft ze zichzelf razendsnel in de schijnwerpers weten te zetten. Want zeg nou zelf, het is bijna onmogelijk om niet onder de indruk te zijn van deze schoonheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nica Gimenez Riera (@nicagimenez)

2. Joy Visser

Vorig jaar maakte Joy haar debut in de FHM500. Toen we haar zagen op de rode loper wisten we weer precies waarom ze er dit jaar ook absoluut in thuishoort.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOY JAMIE (@joy.jamie)

3. Channah Koerten

Ook Channah wist hoe ze in statement moest maken. Ze betrad de scène in een oogverblindende paarse jurk, versierd met veren. Ze leek wel een betoverende paarse pauw. Daarmee bewijst ze toch maar dat veren niet alleen voor vogels zijn. Dit jaar is Channah een paar plekjes omhoog gekropen, of beter gezegd, gefladderd. Wellicht heeft ze daar diezelfde veren voor te danken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Channah Koerten (@channahkoerten)

4. Cejay Joosten

Ook deze knappe blondine stond voorheen nog niet op onze radar, maar met haar verschijning op de rode loper heeft ze zeker indruk gemaakt. We hebben ons laten vertellen dat haar naam Cejay Joosten is. Cejay mag haar ouders bedanken. Niet alleen voor hun goede genen, maar ook voor haar naam. Want eerlijk is eerlijk, wie heeft er een PR-team nodig als je ouders je voorzien van zo’n sterrenwaardige naam?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cejay Joosten (@cejay.joosten)

5. Charis van den Velde

Kijk, met een mooie jurk kom je een heel eind, maar als je niet straalt van zelfvertrouwen maakt dat toch niet dezelfde impact. Dit is geen probleem wat Charis had, Charis heeft namelijk zelfvertrouwen in overvloed. Alle ogen waren dan ook op deze dame gericht toen zij de rode loper betrad. Ze heeft ook niet voor niks plekje #187 veroverd in de FHM500.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charis van den Velde🐺 (@charislechel)

6. Nikki Prein

Als wij een beeld zouden moeten schetsen van een trophy wife dan zou Nikki’s look daar aardig bij in de buurt komen. Deze golden girl was namelijk ook aanwezig op ons feestje, schitterend in een metallic goudgekleurde jurk. Zonder twijfel een gouden aanwinst uit de FHM500.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ɴɪᴋᴋɪ ᴘʀᴇɪɴ (@nikkiprein)

7. Milou Tamara Roes

Het FHM500 lanceringsfeest is natuurlijk het leukste feestje van het jaar en daar was Milou ook van op de hoogte. Milou woont namelijk in Mallorca, maar is speciaal overgevlogen om ons feestje bij te wonen. En man, wat zijn wij blij dat ze die moeite heeft genomen. We noemen vrouwen wel vaker parels, maar Milou mag zich de enige echte parel van de avond noemen. Ze had er namelijk honderden van op haar jurk zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝐌𝐈𝐋𝐎𝐔 𝐓𝐀𝐌𝐀𝐑𝐀 (@miloutamara)

8. Ruby Burger, Jisse Tamar, Evy Markovits & Lisa Groothuijzen

Wat is beter dan één knappe vrouw? Juist, vier knappe vrouwen. En als je ze allemaal samen op één foto ziet, is dat gewoonweg een visueel feestje waar je u tegen zegt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jisse👱🏼‍♀️ (@jissetamar)

9. Victoria Vermeer

Victoria, een van onze vaste gasten op FHM500 festiviteiten, heeft dit jaar helaas net de top 100 gemist. Maar van plek #275 naar #105 is toch een gigantische sprong vooruit! Hoewel dit ook een goede plaat is, zou je haar foto in de FHM500 eens moeten zien. Die maakt pas echt indruk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Vermeer (@victoria_vermeer)

10. Veronica van Hoogdalem, Daniëlle van Grondelle, Kim Feenstra & Alissa Askander

Hoe kunnen we ook anders, dan deze prachtige lijst af te sluiten met onze eerste vrouwelijke jury, waar we óh zo trots op zijn. Naast dat het zelf onwijs knappe vrouwen zijn, hebben zij ook een cruciale rol gespeeld in het selecteren van de meest adembenemende vrouwen voor de lijst van dit jaar. Kortom, deze dames zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook de sleutel tot het succes van de FHM500.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

De FHM500 is nu online verkrijgbaar. Je krijgt ‘m bij aankoop van een TABAC-product. Bestel hier jouw FHM500. 

Reageer op artikel:
10 foto’s van schitterende vrouwen op het FHM500 lanceringsfeest
Sluiten