Zo loop je er straks pico bello bij in met gave zwemkleding

Redactie 18 apr 2018 Entertainment

Ook dit jaar kan jij weer nekken doen breken van de dames op het strand. Of je nou elke dag naar de sportschool gaat of juist de ‘dad bod’ rockt, het begint allemaal bij de juiste zwemkleding. Gelukkig zijn ze in het land van de mode jaarlijks bezig met het uitbrengen van ‘the latest and greatest’ binnen de badmode. Zo kunnen jij en je maten ook dit jaar weer mee doen met de laatste trends.

Eerlijk is eerlijk het is nou eenmaal leuk om complimentjes te krijgen wanneer je een gave zwembroek aan hebt. Deze complimentjes boosten de gehele zelfvertrouwen, waardoor jij straks met geheven hoofd kan paraderen als een pauw. Nu is alleen nog de vraag welke trends in de badmode dit jaar de overhand zullen hebben. Hieronder zullen enkele nieuwe en oude trends worden behandeld, welke trend ga jij dit jaar rocken?

Verschillende trends in de heren badmode

Zoals eerder gezegd is er jaarlijks nieuwe zwemkleding beschikbaar. Toch zie je dat de mannen in verschillende landen een specifieke kledingkeuze hebben. Om maar een voorbeeld te geven, in Zuid-Europa worden er vaak speedo’s gedragen. Hier kan gedacht worden aan landen als Italië, Frankrijk, Portugal, noem het maar op. Dit zie je veel minder in het noordelijke gedeelte van Europa.  Wat helemaal apart is dat ze in Frankrijk het verbieden om in sommige openbare zwembaden wijde zwembroeken te dragen. De gedachte hierachter komt voort uit bepaalde hygiënische voorschriften. Toch moet jou dit zeker niet beletten om een speedo te dragen in de noordelijke landen. Ook de zwemboxer wordt nog steeds veel gedragen bij mannen die houden van een strak broekje, maar een speedo ietwat ver vinden gaan. Maar genoeg over speedo’s, het merendeels van de Nederlanders draagt namelijk wijde/losse zwembroeken.

De wijde zwembroeken of zwemshorts hebben door de jaren heen meerdere populaire uitvoeringen gehad. De zwembroek wordt geprefereerd doordat deze comfortabel en luchtig is. Enkele jaren terug droegen alle hippe gozers een zwemshort die tot over de knieën kwam met een bloemetjes patroon. In de jaren daarop zagen we ook de felgekleurde zwemshorts, denk aan felroze of fel geel. Ook bij de opdrukken van deze zwemshorts zijn altijd flinke verschillen geweest. Zo hielden sommige mannen dit vrij simpel terwijl de andere liever alle toeters en bellen wilde terugzien op hun zwembroek. Ook de lengte van de populaire zwemshort is in de laatste jaren veranderd. De broeken kwamen eerst tot onder de knie en nu zie je steeds vaker zwemshorts tot halverwege de bovenbeen.

Wees die strand-hunk vol zelfvertrouwen

Dit jaar is er weer genoeg keuze qua badmode. Het is alleen niet zo dat er in 2018 franjes of andere gekkigheid aan de zwemkleding zit. Om eerlijk te zijn zullen mannen dit ook niet willen, die willen gewoon iets stoers en simpels. Er is nog even tijd om te zoeken naar iets gaafs, maar langzamerhand komen de warme dagen ons land op. Neem gerust een kijkje op zwemkleding.nl, wellicht zie je hier al wat leuks voor aankomende zomer.

Reageer op artikel:
Zo loop je er straks pico bello bij in met gave zwemkleding
Sluiten