Zoveel seks moet je hebben om echt gelukkig te worden

Dat je van seks gelukkig wordt wisten we (voornamelijk uit eigen ervaring) natuurlijk allang, maar hoe vaak moet je tussen de lakens duiken om echt gelukkig te worden? Dat vroeg een groepje wetenschappers zich ook af en daarom sloten ze zich op in een slaapkamer om dit te onderzoeken.

Drie maanden lang verdubbelde een aantal koppels hun bats frequentie om te zien of ze er nog gelukkig van worden. Onze hypothese was natuurlijk “hoe meer, hoe beter”, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Volgens de onderzoekers wordt seks namelijk minder leuk als je het vaker doet en kan het zelfs saai worden. Ze raden daarom aan om maar één keer per week de liefde te bedrijven, want dat is vaak genoeg om het spannend te houden en een intieme relatie te kunnen onderhouden.

Normaal gesprokken staan wij vierkant achter de wetenschap, maar dit is in onze ogen gewoon keiharde onzin. Om dat te bewijzen hebben ook wij onderzoek gedaan. We gooide onze kets frequentie omhoog en kunnen nu met zekerheid stellen dat je niet vaak genoeg het bed kan delen met een fijne chick. Misschien moeten de gasten achter dit onderzoek gewoon een keer wat andere standjes proberen.

Reageer op artikel:
Zoveel seks moet je hebben om echt gelukkig te worden
Sluiten