Zoon stuurt geniale ‘afscheidsbrief’ naar z’n pa

koen 25 nov 2014 Entertainment

Deze pa moet zich de pleuris zijn geschrokken toen hij langs de kamer van zijn zoon liep. Bed was netjes opgemaakt, kamer brandschoon en op zijn kussen lag een envelop geadresseerd aan de vader des huizes. Met trillende handen en een brok in zijn keel is hij vervolgens de brief gaan lezen, voorbereid op het ergste. En dan, en dan. Komt er een briljante aap uit de mouw…

Liefste papa,

Met pijn in het hart schrijf ik jou. Ik moest wel van huis weglopen met mijn vriendin om een scène met jou en mama te vermijden. Bij Stacy heb ik de echte passie gevonden en ze is zo lief maar ik wist dat jullie haar nooit zouden goedkeuren omwille van haar piercings, tatoeages, strakke kledij en omdat ze zo veel ouder is dan ik. Maar het draait niet enkel om passie, papa. Ze is zwanger. Stacy zegt dat we heel erg gelukkig gaan worden. Ze bezit een woonwagen in het bos en we hebben voldoende brandhout om de winter door te komen. We willen nog veel meer kinderen.

Stacy heeft mijn ogen geopend over het feit dat marihuana eigenlijk onschuldig is. We gaan daarom zelf een plantage aanleggen om te delen met mensen uit de commune en te ruilen voor cocaïne en ecstasy. Ondertussen blijven we hopen dat de wetenschap een middel vindt om aids te genezen zodat Stacy snel beter wordt. Dat verdient ze want ze is zo lief. Maak je geen zorgen papa. Ik ben vijftien en kan voor mezelf zorgen. Op een dag kom ik jou bezoeken zodat je al jouw kleinkinderen leert kennen.

Veel liefs, Jouw zoon Joshua.

P.S.: Papa, van het bovenstaande is niets waar. Ik zit bij Jason. Ik wilde jou gewoon duidelijk maken dat er veel ergere dingen in het leven zijn dan het schoolrapport dat nu op de keukentafel ligt. Bel me waneer het veilig is om weer naar huis te komen!

Bron: froot.nl

Reageer op artikel:
Zoon stuurt geniale ‘afscheidsbrief’ naar z’n pa
Sluiten