Domme kerel stapt zonder vlieglessen in vliegtuig

Redactie 8 apr 2017 Entertainment

Je hebt gekkies en je hebt gekkies. Dit is een echte gekkie. Vandaar dat we deze man vanaf nu ook zullen benoemen als gekkie. Dus, Gekkie is een ‘doodnormale man’ die het een leuk idee vond om een vliegtuig op te bouwen uit losbestelde onderdelen. Dat lijkt ons best gaaf om te doen, al helemaal als er een heus vliegtuig uit komt waarmee je nog kan vliegen ook, zonder dat de vleugels los laten.

Wat meneer Gekkie vervolgens deed, lijkt ons ook wel gaaf maar dat zouden we dus echt nooit doen. Gekkie bedacht dat het ook wel leuk was om zijn zelfgebouwde vliegtuig een keer uit te proberen. Dat hij geen vlieglessen heeft gehad, zou toch niet uit moeten maken? Precies dat zal zijn gedachtegang zijn geweest. Hij kondigt aan het vliegtuig alleen even te taxiën maar kan het toch niet laten en brengt het voertuig van de grond wat opgevolgd wordt door een niet heel soepel vluchtje.

Gekkie mag van geluk spreken dat hij zichzelf en niemand heeft verwond met deze absurde stunt. Wat een verstandelijk beperkte zeg.

Reageer op artikel:
Domme kerel stapt zonder vlieglessen in vliegtuig
Sluiten