Leef een jaar zonder smartphone en krijg daarvoor 88.000 euro

redactie 14 dec 2018 Entertainment

Je zou er nog serieus over gaan nadenken ook. Een bekend drankjesmerk kwam met een wel heel opmerkelijk nieuwtje naar buiten. De fabrikant wil degene die een jaar zonder smartphone kan leven 100.000 dollar schenken, omgerekend 88.000 euro. 

Kunnen we eigenlijk nog wel zonder onze telefoon? We zitten zo pleurisveel op dat ding. We appen, bellen, Facebooken en plaatsen ludieke kiekjes op Instagram. Het is voor vele mensen een verslaving geworden, want hoe zullen we zijn zonder dat ding? Vroeger wist men natuurlijk niet anders, je stuurde toen nog brieven en je belde vanuit een telefooncel. Dat kunnen wij ons nu bijna niet meer voorstellen.

Meedoen

VitaminWater wil dit graag gaan onderzoeken. De marketingafdeling van het bedrijf bedacht dit ideetje. Om deel te nemen aan deze actie moet je voor 8 januari 2019 een foto op Insta of Twitter plaatsen met de hashtags #nophoneforayear en #contest. In de post of tweet leg je uit aan VitaminWater waarom je mee wil doen en hoe je van plan bent om het jaar zonder smartphone te overleven.

De regels

  •  Je mag 365 dagen geen smartphone gebruiken
  • Je mag de smartphone niet aanraken, strelen en knuffelen
  • Als je in bed je foon mist, probeer dan niet in je bed te gaan scrollen

We zijn wel benieuwd hoe ze deze kandidaten gaan controleren. Het schijnt wel dat er een leugendetector gebruikt gaat worden. Je moet trouwens effe naar de VS verkassen als je hieraan mee wil doen, maar misschien gaan ze zoiets ook wel in Europa lanceren. Daarnaast moet je ouder zijn dan 18 jaar om mee te dingen. De kandidaten met de meest creatieve, originele en grappige reacties maken het meeste kans.

USfood

Reageer op artikel:
Leef een jaar zonder smartphone en krijg daarvoor 88.000 euro
Sluiten