Er komt een Zombieland 2 met de originele cast

Redactie 20 mei 2018 Entertainment

Zombieland is een van de fijnste zombie films die we kennen. Door een goede dosis humor was het een leuke film, ook voor het grote publiek. De makers hebben recent bekend gemaakt dat er een deel twee gaat komen. Wie bang was voor een slecht aftreksel van deel 1 is in voorgoed nieuws. Zombieland 2 zal de originele cast bevatten van Woody Harrelson, Emma Stone, Jessie Eisenberg en Abigail Breslin.

Het is ondertussen al tien jaar geleden sinds Zombieland in de bioscoop verscheen. Te lang, zo blijken ook de makers Rhett Reese en Paul Wernick te vinden. Op de première van hun nieuwe film Deadpool 2 bekende ze plannen te hebben om een deel twee te maken.

Paul Wernick over Zombieland 2

“Het is bijna tien jaar geleden dat Zombieland verscheen” zei Wernick tegen Volture. “Zombieland kwam uit in oktober 2009. We weten niet wat je iemand moet geven voor zijn tien jarig bestaan, misschien is een Zombieland 2 een goed idee. We hopen te beginnen met filmen begin 2019. Dan moet de film verschijnen in oktober 2019. Met de originele cast trouwens.”

Cast

Dat betekent dat we Woody Harrelson weer gaan zien als Tallahassee, Emma Stone als Wichita, Jessie Eisenberg als Columbus en Abigail Breslin als Little Rock. Helaas is nog niet bekend of we Bill Murray ook in dit deel gaan zien. Hij werd in het vorige deel door Columbus per ongelijk neergeschoten, misschien zien we hem nu wel als een echte zombie, je weet het niet.

Deadpool 2

Reese en Wernick zullen eerst nog even hun focus houden op hun tweede Deadpool film voor ze zich geheel gaan focussen op Zombieland 2. Toch is het vooruitzicht dat er nog een deel gaat komen erg fijn nieuws. Om je geheugen nog een beetje op te frissen, hier is de trailer van het eerste deel:

Foto: Zombieland // Colombia pictures

 

 

Reageer op artikel:
Er komt een Zombieland 2 met de originele cast
Sluiten