Zo ziet een vlucht in de Suites Class met Singapore Airlines t.w.v. €15.000 eruit

sharon 2 okt 2014 Entertainment

In 2008 lanceerde Singapore Airlines de Airbus A380 met ‘Suites Class’. Een stukje vijf-sterren-luxe die door weinig andere dingen overtroffen kan worden. Veel chiquer wordt het niet op vlieggebied. Derek Low kan vliegen in dit immense luxe bakbeest inmiddels van z’n bucketlistlijstje strepen. Het geld had ‘ie niet, wel een collectie van levenslang gespaarde frequent flyer miles, waarmee hij deze vlucht van Singapore naar New York kon boeken. Voor de aardigheid legde hij zijn vlucht vast via deze coole fotoserie. Kun jij die €15.000 gewoon lekker in je zak houden. Vlieg gezellig mee!

1. 

2. 


3. Derek hoefde niet in de rij te gaan staan om in te checken en z’n koffers af te geven, maar hij kon inchecken in een speciale First Class-ruimte. Tsja, voor €15.000 verwacht je natuurlijk ook niet minder.  

4. 

5. 

6. Vliegen in de Suites Class gaf Derek automatisch een ticket voor de Private Room, een wachtruimte die volgens het personeel luxer is dan de eerste klas.

7. Een medewerkster bracht hem naar de Private Room. Na tientallen geheime gangen en tussendoorweggetjes, kon hij rustig en overgoten in luxe wachten tot zijn vlucht vertrok.


8. Met natuurlijk het bijbehorende, net zo luxe eten..

9. 


10. Vlak voor het boarden mocht Derek zijn eigen aanhef kiezen. Hij ging niet voor Professor Low of Lord Derek, maar ging uiteindelijk voor ‘King’. Omdat het kan.  


11. Aan boord werd Derek verwelkomd door de hele crew en werd hij naar zijn suite gebracht. Van de twaalf suites waren er maar drie bezet op zijn vlucht.

12. 


13. Natuurlijk kreeg hij een glas Dom Perignon aangeboden…


14. …en élke krant van die dag.


15. Hij koos z’n eigen eetkamer…


16. …en kreeg alle luxe dingen die bij zo’n weelderige vlucht horen, zoals een koptelefoon van Bose, een verfrissingsset. Alle lakens en badjassen zijn -natuurlijk- van Givenchy. 

17. 

18. 

19. 


20. Koffietijd!

21. 


22. Terwijl ‘King’ Derek in z’n troon televisie lag te kijken, kreeg hij een koningsmaal geserveerd.

23. 

24. 

25. 


26. Na het eten kreeg Derek een tour door het vliegtuig. ‘Ik moest even wat caloriën verbranden’, vertelt ‘ie. 

27. 


28. Ondertussen was een stewardess bezig om zijn bed op te maken.

29. Met dit als resultaat. 

30. 

31. 


32. Na zes uur slapen (ter waarde van dus bijna 5000) kon Derek direct aanschuiven aan het ontbijt.

33. 

34. 

Derek vertelt dat hij het lastig vond om uit het vliegtuig te stappen, maar dat hij het uiteindelijk toch heeft gedaan omdat ‘New York ook best mooi is’.

Reageer op artikel:
Zo ziet een vlucht in de Suites Class met Singapore Airlines t.w.v. €15.000 eruit
Sluiten