Zo zien de hoofdrolspelers van Narcos er in het echt uit

redactie 7 sep 2016 Entertainment

Het derde seizoen van Narcos is sinds deze week te bekijken en dat is weer genieten geblazen. Zoals je weet is de serie gebaseerd op het leven en de streken van een van de grootste drugsbazen aller tijden: Pablo Escobar. Natuurlijk is het verhaal van de serie niet precies zoals zijn leven gelopen is, sommige dingen zijn wat overdreven of zijn niet exact te achterhalen. Maar dat de makers hun best hebben gedaan om de serie  zo waarheidsgetrouw mogelijk te maken blijkt wel uit de keuze van de acteurs. Dit zijn foto’s van de acteurs en van de mensen wiens rol zij vertolken.

Pablo Escobar
De grote man waar het allemaal om draait: Pablo Escobar. En je kan zeggen wat je wil maar het is een goede match. Ze hadden wel neefjes kunnen zijn. In het dagelijks leven gaat de acteur door het leven als Wagner Moura. De Braziliaan kreeg de eervolle taak om de rol van drugsmagnaat te vervullen. Een boef van een orde die de wereld daarna zelden meer heeft gezien. In zijn hoogtijdagen verdiende hij meer dan 60 miljoen dollar per dag, had hij 750.000 mensen voor zich werken en wordt hij verantwoordelijk gehouden voor zo’n 4.000 moorden.

Narcos:

In het echt:

Javier Pena
De DEA agent Javier Pena was een van de hoofdinspecteurs in de jacht op Pablo. Ook hij ging mee in de mode met een dikke vette lijn haar boven z’n bovenlip. Echt lijken doen ze alleen niet.

Narcos:

In het echt:


Steve Murphy
Agent Murphy was de partner van Pena in de jacht op Pablo. En net als veel andere mannen in die tijd was hij niet vies van een goede mustache.

Narcos:

In het echt:


Tata Escobar
De vrouw van Pablo Escobar heet in de serie Tata. In het echt stond in haar paspoort de sierlijke naam Maria Victoria Henao. Zo zag de muse van Pablo toentertijd in real life uit.

Narcos:

In het echt:


Horatio Carillo
Er is nauwelijks bewijs dat Colonel Carillo uit Narcos echt heeft bestaan. In de series is hij het hoofd van Search Bloc, de macht die Escobar probeerde  te pakken. Op het internet gaan de geruchten dat de personage van Carillo is gebaseerd op Colonel Hugo Martinez. Dat was immers destijds de echte leider van het Search Bloc.

Narcos:

In het echt:


Fabio Ocho
Fabio Ochoa was een van de grote spelers die in het cartel van Pablo actief was. De casting director verdient wat ons betreft een dikke vette schouderlop, want deze twee lijken bijzonder veel op elkaar.

Narcos:

In het echt:


La Quica
La Quica was een van de meest bloeddorstige assassins in dienst van Escobar. Hij stond ook bekend onder de naam Munoz Mosquera. In zijn geval hebben ze misschien een verkeerde foto gebruikt bij de casting, want deze twee lijken net zoveel op elkaar als Carlos Valderamma en Muhammed Ali.

Narcos:

In het echt:

 

Cesar Gaviria
De president Cesar Gaviria was een aartsvijand van Escobar. De twee deden van alles om elkaar het leven zuur te maken. De vergelijking moet toch wel de meest sprekende van allemaal zijn. Nagenoeg twee druppels water.

Narcos:

In het echt:

Reageer op artikel:
Zo zien de hoofdrolspelers van Narcos er in het echt uit
Sluiten