Zo ver zijn mannen bereid te reizen voor seks

Redactie 26 feb 2017 Entertainment

We zijn geboren om ons voort te planten, het hogere doel in ons leven. Wij nemen dat hogere doel wat serieuzer dan de meeste vrouwen. Daar komt het vandaan dat ‘mannen hun lul achterna lopen’. Blijkt dat er ook een hele hoop mannen zijn die hun lul zelfs achterna vliegen… Honderden kilometers ver.

In een nieuw onderzoek van Saucydates is aan meer dan 500 man gevraagd hoe ver men zou reizen voor een lekker heet potje rampetampen. Belangrijk om te weten is dat de seks vaststaat, ze reizen dus niet zo ver voor een kans op seks. Dit zijn de cijfers die uit het onderzoek gekomen zijn.

Distance Sex

Zoals verwacht vind 100% van de mannen het het waard om 10 Miles (16.1 km) te reizen voor gegarandeerde seks. Begrijpelijk. Wat al minder begrijpelijk wordt is dat 30% van de mannen 75 miles (120 km) zou reizen, omgerekend een uur rijden. Nu zijn wij ook wel eens onze eigen handen zat dus hier en daar een uitzondering moet kunnen toch. Hoewel de getallen laag zijn, blijft het voor ons onbegrijpelijk dat een kleine 5% bereid is om 1000 Miles (1609 km) te reizen voor die ene neukbeurt van, als het meezit, vijf minuten.

Saucydates

Reageer op artikel:
Zo ver zijn mannen bereid te reizen voor seks
Sluiten