Zo makkelijk kan een verrukkelijke espresso dus zijn

Redactie 16 nov 2017 Entertainment

Koffie is de katalysator van de dag, maar vooral heel erg lekker. In de vroege ochtend, een opkikker na de lunch of na het diner, op elk moment van de dag is er wel een geschikt moment voor een lekkere bak koffie. De echte liefhebbers gaan natuurlijk voor de espresso. Krantje lezen met een vers kopje espresso, dat is een genietmomentje in z’n puurste vorm.

Nou kun je een kneiterduur apparaat aanschaffen, het kan veel makkelijker en goedkoper. NESCAFÉ maakt het tegenwoordig mogelijk om in no time een verrukkelijk kopje espresso te bereiden. Barista waardige espresso, amigo.

Maak kennis met de NESCAFÉ AZERA. Oploskoffie zoals je ‘m nog nooit dronk. Dat dit serieus kan wedijveren met de concurrentie uit een duur apparaat, laat deze video wel zien. NESCAFÉ besloot een koffiezaakje te kapen, waarbij ze de challenge aangingen of de koffieliefhebbers het verschil tussen espresso uit een machine en AZERA zouden kunnen onderscheiden. Moet jij eens raden of ze het verschil proeven! Bekijk hieronder de mooie stunt in de koffiebar.

In samenwerking met NESCAFÉ AZERA

Reageer op artikel:
Zo makkelijk kan een verrukkelijke espresso dus zijn
Sluiten