Zo maak je indruk op de zwaardvechtende Siberische schoonheid Ekaterina Zalitko

luc 26 mrt 2015 Girls

Ekaterina Zalitko is een schitterende 29-jarige brunette die in de bloei van haar modellencarrière zit. Zo heeft ze al geacteerd in een Guy Ritchie film, heeft ze een bruine band in karate en is ze zelfs Kendo zwaard vechter. Heftig! Deze Siberische schoonheid is iemand waar jij indruk wilt maken. Gelukkig vertelt ze ons precies hoe je een onuitwisbare indruk kan maken op een vrouw als haar.

Zeg, Ekaterina. Waar kom je precies vandaan?
Dat zul je nooit raden. Ik zie er compleet anders uit dan waar ik vandaan kom. Jullie mogen drie keer raden…

Rusland?

Ja! O, dat was makkelijk. Nou ja, Siberië om precies te zijn. In een klein stadje vlak naast Kazachstan.

Ah! Hoe reageerden de mensen in Kazachstan op de film Borat?

Het zorgde er wel voor dat de plek erg beroemd werd, maar het komt helemaal niet overeen met de waarheid. Sommige mensen waren echt boos, maar ik kon er hard om lachen.

We hebben gehoord dat het aardig koud is daar?

In de winter kan het er -50 C zijn. Mensen zeggen dat Russen niet bang zijn van de kou – dat zijn we wel, maar we weten er gewoon beter mee om te gaan.

Door vodka te drinken?

Dat helpt, maar we nemen niet telkens een shot als we de deur uitstappen. We zijn geen fans van long drinks in Rusland – we houden van erg sterke dranken. En we doen ook niet aan ijs, daar hebben we al genoeg van.

Dus je zou ons eruit kunnen drinken?

Ik drink tegenwoordig niet veel meer, maar ja, dat zou ik kunnen uiteraard. Ik heb een heel hoge alcoholtolerantie.
  

Welke bar trucjes heb je?
Geen! Ik wou dat ik een langere tong had zodat ik bij mijn neus kon. Dat zou pas indrukwekkend zijn.

Zeker. Wat speelt er momenteel voor je?

Ik heb pas geleden in een Guy Ritchie film gespeeld: The Man Drom U.N.C.L.E., maar het is slechts een heel kleine rol. Ik speel een van de pit meiden bij een auto race.

Ben je nu beste vrienden met Guy?

Ik heb niet veel met hem gesproken, maar ik vond het al geweldig om hem aan het werk te zien. Vooral de vechtscènes in Sherlock Holmes waren erg cool.

Ben jij een echte actie chick?

Het is mijn favoriete genre. Deze films inspireren mij om nieuwe kick-ass skills op te pakken. Ik heb een bruine band in karate en ben Kendo (een soort zwaardvechten) aan het leren.

Dan zullen we jou maar niet boos maken…

Ik gebruik het voor mijn acteerwerk. Ik zal echt geen mensen doormidden trappen voor de lol, maak je geen zorgen. De hele filosofie van karate is ‘one chance, one life’ dus het zou slecht van me zijn als ik mijn temperament verlies. De enige keer dat ik het gebruik is als je me vast zou pakken in een bar.

Zijn er mensen die dat gedaan hebben?
Een gast kneep in m’n kont, dus ik draaide me om en sloeg ‘m recht in z’n gezicht. Ik denk dat hij het nog lekker vond ook, want hij keek me aan en lachte alleen maar. Voor zulke types heb ik geen tijd.

Hoe kunnen we indruk op jou maken?
Ik ben altijd aan het dansen wanneer ik uit ga. Maar jij hoeft geen moves te hebben om mijn aandacht te krijgen hoor. Als je indruk op me wilt maken, moet je gewoon goede manieren hebben. Als je op me af wilt stappen, moet je gewoon met iets slims komen.

Waar kunnen we je mee op een date nemen?

Een goed Italiaans restaurant, en jij betaalt! We gaan zitten en praten wat met een paar glazen wijn erbij, en zullen vervolgens ergens heengaan wat jij hebt gepland. Het is jouw taak om te zorgen dat ik me niet verveel.

Waar moeten we het over hebben?

Iets interessants. 

Wat zijn je interesses?

Ik hou ervan om actief te zijn, martial arts, naakt slapen…

Is dat de reden dat je uit Rusland bent verhuisd?

Omdat het te koud was om naakt te slapen? We hadden de verwarming 24/7 aanstaan, dus ik kon doen wat ik wilde. In Engeland zijn de huizen veel kouder.

Hoe moeten we ons kleden voor onze date?

Pakken zijn sexy. Elke kleur is goed, tenminste bijna elke kleur. Geel en roze polka stippen zijn wellicht een beetje te veel van het goede. Je moet ook een snor en baard hebben.

Plaatjes: Luke Lightbrown
Woordjes: Nick Pope

Reageer op artikel:
Zo maak je indruk op de zwaardvechtende Siberische schoonheid Ekaterina Zalitko
Sluiten