Zlatan pakt voorkruipertje aan en breekt de spelerstunnel af

Als er één speler in de Franse Ligue 1 is die altijd in de spotlights staat dan is het Zlatan Ibrahimović wel. Dat is natuurlijk niets minder dan terecht, want de Zweedse wereldster is de grootste baas van de Europese velden. Altijd en overal weet hij de aandacht te trekken, zelfs als de wedstrijd nog moet beginnen.

Zo ook afgelopen weekend in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Saint Etienne. Zlatan nam beide treffers voor zijn rekening, maar zijn beste actie vond plaats in de spelerstunnel voor het eerste fluitsignaal. Zoals altijd mogen een aantal gelukkige kleine fans hand in hand met hun helden het veld op lopen. Natuurlijk wil iedere kleine jongen naast Zlatan staan en daarom besloot een besnorde oude kerel om zijn kleinzoon voor te laten dringen. Gelukkig voor het andere kereltje ontgaat Zlatan niets en wisselt hij ze gewoon weer om. Zo zie je maar weer dat zelfs de grote Ibrahimović op de kleintjes let.

Niet veel later is het weer Zlatan die de aandacht trekt. Dit keer wil hij nog even rekken en duwt vervolgens bijna een deur uit zijn post. Zelfs als hij gewoon bezig is met de wedstrijdvoorbereiding weet hij dus nog de aandacht op zich te vestigen.

Reageer op artikel:
Zlatan pakt voorkruipertje aan en breekt de spelerstunnel af
Sluiten