Zlatan laat dansende tegenstander even zien wie de baas is

In de Champions league loopt Paris Saint-Germain nog wel eens tegen een nederlaag aan, maar in de Franse competitie zijn ze nagenoeg onverslaanbaar. Tot afgelopen zondag, want de Parijzenaren zagen een einde komen aan hun ongeslagen reeks die 350 dagen duurde. Ondanks dat het kampioenschap niet in gevaar gaat komen baalde Zlatan van de nederlaag en ook tijdens de wedstrijd werd duidelijk dat hij niet zo goed tegen zijn verlies kan.

De directe tegenstander van Ibra was Mbiwa en die kon zijn geluk niet op toen Lyon op voorsprong kwam en besloot een leuk dansje te doen. Tja, daar is de nummer 10 van PSG natuurlijk niet van gediend en dat maakte hij duidelijk op een manier die van Zlantan wel gewend zijn.

Bij het eerst volgende duel liet de gespierde Zweed even merken dat de verdediger uit Centraal Afrika dit soort grapjes de volgende keer beter achterwegen kan laten. Mbiwa probeerde de Zweed namelijk te bloken, maar kwam er op pijnlijk wijze achter dat dit niet zon goed idee was. Met een flinke beuk liet Ibracadabra zijn tegenstander door de lucht vliegen. De beuk zelf is al genieten, maar zijn lachje na afloop is pas echt goud. Wat is deze man toch een ongelofelijke baas.

Reageer op artikel:
Zlatan laat dansende tegenstander even zien wie de baas is
Sluiten