Zimra komt met eigen tv-zender

redactie 31 aug 2016 Entertainment

Hé zeg. Wie hebben we daar? Het is Zimra! De blonde bombshell heeft groot nieuws in petto, want Zim gaat John de Mol achterna. De knappe krullenbol komt met een eigen tv-zender: Secret Circle. De zender zit op kanaal 791 in het basispakket van Ziggo en die is in principe te bekijken door een dikke 4 miljoen abo’s. 

Maar goed. Secret Circle dus. Wat gaan we daar zoal op zien? ‘Je kan het zien als een mooie en stijlvolle erotische tv-zender, maar wel helemaal in een modern jasje met echte leuke meiden en mannen van deze tijd’, aldus de blonde voormalig Playmate van het Jaar en nummer 13 in de FHM500 van 2016 .

Zimra vertelt verder. ‘Wij hebben geen pin-ups maar urban babes. We hebben niet alleen blogs, maar ook verrassende vlogs. En we hebben een paar hele leuke nieuwe formats, zoals Room 666 en Hot Summer waarin we net wat verder gaan dan in de meeste tv- programma’s’.

Dat wekt nieuwsgierigheid. Hieronder hebben we alvast een trailer voor je opgeduikeld van Room 666 en Hot Summer. Dat belooft alvast spektakel! 

En die van Room666.

<

Vanaf 1 september is Secret Circle te zien bij Ziggo op kanaal 791 in het standaard tv-pakket. Wij zitten klaar!

Reageer op artikel:
Zimra komt met eigen tv-zender
Sluiten