Zieke MTI Racing Boat met 2.700 pk aan boord staat te koop

Redactie 2 jan 2018 Machines

Wanneer de obscene rijkeluimensen besluiten om een boot te kopen, kiezen ze meestal voor grote en luxe jachten om te ontspannen op volle zee. Al kunnen wij ons ook prima vermaken met de jetset levensstijl van een superjacht, als het ons geld was geweest hadden we er ook eentje gekozen met wat meer snelheid. Een paar extra brute racelijnen zijn ook niet misselijk op het water. Deze 2015 MTI Racing Boat heeft aan beide geen gebrek.

Hoewel het zeker geen jacht is, heeft de power boot toch veel ruimte en luxe. De superboot heeft met acht Italiaanse lederen stoelen de perfecte kwaliteitszitjes voor je derrière. Daarnaast is de binnenkant voorzien van een hightech cabine met airconditioning, aangepaste LED-verlichting, een Garmin 8200-serie navigatiesysteem en een FLIR warmtecamera. Allemaal leuk die hightech snufjes aan boord, maar draait het toch allemaal om brute kracht en snelheid. En laat de krachtbron nou net het hoogtepunt zijn van deze snelheidsduivel op het water.

Hetgeen onder de motorkap van de MTI zit is bepaald niet misselijke te noemen. Deze boot wordt aangedreven door dubbele 1350 pk QC4V Mercury Racing-motoren. Ja dat is dus een waanzinnig totaal van 2.700 pk, waarmee je met een snelheid van meer dan 290 km/u over het water kan jagen. Dit indrukwekkende watermonster gaat dit nieuwe jaar op de veiling van Barrett-Jackson in Scottsdale. Dus ben je een van die gelukkige die wel een fortuin heeft mogen bijschrijven van de oudejaarstrekking, dan kun jij aankomende zomer de blits maken bij de lokale aanlegsteiger.

HiConsumption

Reageer op artikel:
Zieke MTI Racing Boat met 2.700 pk aan boord staat te koop
Sluiten