17-jarige knul scheurt met 102 km/u in 25 km-wagentje

Redactie 24 nov 2017 Entertainment

Wij kunnen bruut getunede auto’s wel waarderen. Vroeger sleutelden we al een terugloopuitlaat onder onze Tomos, om ‘m van de broodnodige extra snelheid te voorzien. Sommigen hebben geen scooter, maar die kopen gelijk een 25 km/u karretje.

Ook die kun je natuurlijk opvoeren. Een 17-jarig gastje werd woensdag in Boxtel aangehouden nadat hij met 102 km/h over de weg aan het scheuren was in zijn 25 km-wagentje. De Reuselnaar had zijn motorrijtuig met beperkte snelheid, MMBS, opgevoerd door de beperking van de derde en vierde versnelling weg te halen. Door zijn 25km-karretje op te voeren, was het busje in staat om tenminste 77km/h harder te rijden. Met een leeftijd van 17 jaar en alleen een tractorrijbewijs op zak, is het niet zo slim om met de opgevoerde vierwieler de openbare weg op te gaan en dan 77 km/h te hard rijden als je MMBS voorzien is van een kenmerk.

De blauwe pettenbrigade heeft het tractorrijbewijs van de knul ingenomen en zijn voertuig is in beslag genomen. Nu is het wachten wat voor straf de jongen aan zijn broek krijgt van het Openbaar Ministerie. Balen jongen!

Politie Team Verkeer Oost-Brabant
Politie Team Verkeer Oost-Brabant
Reageer op artikel:
17-jarige knul scheurt met 102 km/u in 25 km-wagentje
Sluiten