De populaire Mexicaanse kustplaats is de place to be, als je klaar bent met de natte en gure maanden in Nederland. De heldere wateren en parelwitte stranden in Cancun zijn geen twijfel moment waard als het aan komt op vakantiebestemmingen. Nu kun je er zelfs betaald voor worden om niet alleen te genieten van een Mexicaans biertje in de hand en een bord op schoot, ook van de waanzinnige zonnige plek zelf. Een droom die uitkomt.

Het lijkt te mooi om waar te zijn, toch is het jaloersmakende baantje werkelijkheid. Als heuse CEO, Cancun Experience Officer, deel jij, als een ware ambassadeur voor Cancun.com, de warmte, wonderen en essentie van Cancun met de wereld als een van de beste vakantiebestemmingen. Hoewel we hier op de redactie ons zelf ook gelukig mogen prijzen met een droombaan, gaan er geruchten rond dat enkele al bezig zijn met het opstellen van een sollicitatiebrief.

Als echte CEO, krijg je de kans om met walvishaaien te zwemmen, de jungle te verkennen, oude ruïnes bezichtigen en nog veel tofs meer. Tijdens een periode van zes maanden zal je de bestemming van Cancun.com onderzoeken, vastleggen, opnemen en vertegenwoordigen. De meeste mensen zullen er al een moord voor doen. Jij krijgt er bijna € 9000 per maand voor bijgeschreven op je rekening.  Dit zou zomaar een de beste baan ter wereld kunnen zijn.

Voor dat royale zakcentje zal je dan wel enigszins de handen uit de mouwen moeten steken. Je zult de merk ambassadeur worden voor het resort in Cancun, mediaevenementen bijwonen, deel uit maken van video’s, foto’s maken en schrijven over de zonnige standplaats. Zelfs dat klinkt niet om vermoeid van te raken waar je een burn-out van op loopt. Heb je dus nog een gaatje in je kalender van een half jaar, dan kun je doormiddel van een één-minuut filmpje de beste mensen van Cancun overtuigen door jezelf hier aan te melden. Wees gewaarschuwd, er zijn meer kapers op de Mexicaanse kust.

 

Ladbible