Valencia-speler Zaza kan gaan solliciteren bij het circus na deze belachelijke schwalbe

Redactie 12 mrt 2018 Entertainment

Het is prachtig om te zien: de creativiteit om zo’n weird mogelijke schwalbe te maken. In de afgelopen decennia hebben we mogen genieten van de gekste toneelstukjes. We kunnen met een zekerheidje zeggen dat Valencia speler Zaza zich in de top van het klassement mag voegen.

Valencia speelde afgelopen zaterdag uit tegen het altijd gevaarlijke Sevilla. Een mooi potje in de bovenste regionen van de ranglijst in de Primera Division. De wedstrijd liep uit op een rustige 0-2 voor Valencia, maar er gebeurde iets nogal opmerkelijks. Simone Zaza lijkt wel een voetbalicoon in memes en gifjes te worden. Als wij aan deze naam denken, denken we aan de wedstrijd Italië tegen Duitsland tijdens het Europees Kampioenschap in 2016. Daar vertoonde Zaza een zieke aanloop tijdens een penalty en werd het boegbeeld van satire tijdens het EK.

Euro 2016 Italy GIF - Find & Share on GIPHY

Circus Zaza

Wij denken dat de Italiaanse aanvaller aandacht tekort heeft. Het Europees Kampioenschap is al even achter ons en langzaam zijn we Zaza uit het oog verloren. Afgelopen weekend flikte hij een nóg gekker kunstje. Tijdens een achtervolging op een speler van Sevilla, stootte hij zijn hoofd tegen een elleboog. Niks geks aan, zou je zeggen. Als we de video nog een keer terug kijken, dan kunnen we concluderen dat een sollicitatie bij het circus een geen slecht plan is. Hij loopt gewoon in de elleboog van zijn tegenstander om zo een vrije trap te krijgen. Sommige voetballers gaan wel erg ver om de bal te krijgen. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf, wat een mafkees!

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Valencia-speler Zaza kan gaan solliciteren bij het circus na deze belachelijke schwalbe
Sluiten