Deze guy sneakt augurken in de broekzakken van nietsvermoedende klanten

redactie 2 mrt 2019 Entertainment

Sommige pranksters kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen, maar het kanaal Vlog Creations pakt het allemaal wat onschuldiger aan. Deze YouTuber heeft namelijk als missie om augurken in de broekzakken van klanten te stoppen. Geen pickpocketing maar pickle pocketing dus.

Dat de YouTuber het allemaal niet slecht voor heeft is te zien tijdens het begin van de video. Voor hij aan zijn missie begint veegt hij namelijk het azijn van de augurken af. Zo voorkomt hij dat mensen vieze broekzakken krijgen. Wat een beleefde knul is het ook. Wat volgt is een minutenlange video waarin hij ongemerkt augurken in broekzakken duwt. Soms wordt hij betrapt, soms lukt het hem en filmen ze de reactie en uiteindelijk wordt zelfs de beveiliging erbij gehaald.

Wat doet Vlog Creations nog meer?

Het kanaal van deze YouTuber staat vol met soortgelijke filmpjes. Zo gaat hij voor mensen beatboxen met pudding in zijn mond, trekt hij andermans schoenen aan in een schoenenwinkel en legt hij cheeseburgers op het hoofd van mensen. Check het feel-good filmpje hier:

Reageer op artikel:
Deze guy sneakt augurken in de broekzakken van nietsvermoedende klanten
Sluiten