YouTube ad voor The Nun jaagt je de stuipen op het lijf

Redactie 15 aug 2018 Entertainment

Bereid je maar vast voor als je een ad op YouTube ziet waar het geluid zachter en later uit wordt gezet, je gaat je namelijk dood schrikken. Je bent zojuist op de nieuwe YouTube ad van The Nun gestuit, de horrorfilm die vanaf 6 september in de bioscoop te zien is.

Dit is nog eens een jumpscare. Wel een originele manier om de film te promoten waar we naar het Vaticaan gaan voor een zelfmoord van een non. Uiteindelijk komen we daar een demonische non tegen die we kennen uit The Conjuring.

Clip

De clip begint al met een waarschuwing om je geluid zachter te zetten en dat er een jumpscare aankomt, maar ja een paar seconde later is het al zover dus weinig tijd om maatregelen te nemen. Op zich leuk voor de horrorliefhebbers die expres op zoek gaan naar zulke video’s, maar minder voor nietsvermoedende mensen die rustig op YouTube zitten. Niet zo gek dat er al meer dan 100.000 mensen over getweet hebben. YouTube heeft ‘m dan ook besloten te verbannen als ad, omdat ‘ie te eng is. We hebben je gewaarschuwd.

Foto: YouTube.

Reageer op artikel:
YouTube ad voor The Nun jaagt je de stuipen op het lijf
Sluiten