Bear Grylls schittert in eerste volledig interactieve survivalserie: You vs. Wild

redactie 23 mrt 2019 Uncategorized

Bear Grylls is back! De outdoor survival expert komt met een nieuwe Netflix-serie. Niet zomaar eentje. Het gaat hier namelijk om een volledige interactieve serie. Jij bepaalt de acties die Bear moet ondernemen. Lekker veilig vanaf de bank. We gaan kijken naar You vs. Wild.

Zoals we van de overlevingsexpert gewend zijn, zal hij zich weer in de ruigste landschappen bevinden. Normaal vertelt hij je wat je moet doen als je je in situaties bevindt die hij op dat moment nabootst. Dit keer is het anders. Jij gaat ‘m namelijk een handje helpen. Je zal tijdens de acht afleveringen die het seizoen telt, genoeg situaties krijgen waarin je het lot van de arme man mag bepalen.

You vs. Wild

Het concept van deze nieuwe serie is niet helemaal uniek. Een tijdje terug mochten we al genieten van de eerste interactieve aflevering van Black Mirror: Bandersnatch. Het was een ongekend succes, dus reden genoeg voor Netflix om nog eens zoiets te maken. Met You vs. Wild hebben ze daar gehoor aan gegeven. Met deze interactieve teaser wordt de release bekend gemaakt. Vanaf 10 april kunnen we ‘m helemaal gaan checken.

 

Reageer op artikel:
Bear Grylls schittert in eerste volledig interactieve survivalserie: You vs. Wild
Sluiten