{"id":21426,"date":"2016-04-05T20:00:00","date_gmt":"2016-04-05T18:00:00","guid":{"rendered":"http:\/\/boebs.nl\/in-hipster-restaurants-kom-je-de-raarste-en-lachwekkendste-dingen-tegen\/"},"modified":"2016-04-05T20:00:00","modified_gmt":"2016-04-05T18:00:00","slug":"in-hipster-restaurants-kom-je-de-raarste-en-lachwekkendste-dingen-tegen","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/fhm.nl\/in-hipster-restaurants-kom-je-de-raarste-en-lachwekkendste-dingen-tegen\/","title":{"rendered":"In hipster restaurants kom je de raarste en lachwekkendste dingen tegen"},"content":{"rendered":"
<\/div>
\"\"<\/figure>\n

De hipster levels rijzen tegenwoordig de pan uit in sommige restaurants. Rare stoelen, eten uit glazen potjes, hoge prijzen en vage decorstukken zijn vaak de grootste ergernissen van restaurantgangers. Onder het mom van hip en cool doen worden de raarste dingen gerechtvaardigd door restaurant eigenaren. Hier een lachwekkende compilatie van restaurants die zichzelf niet meer serieus mogen nemen. <\/p>\n

1. Een lekker glas hoofdgerecht, hmm.<\/strong><\/span><\/p>\n

\"\"<\/strong><\/span><\/p>\n


\n2. Koolsla in een winkelmandje.<\/strong><\/span><\/p>\n

\"\"<\/strong><\/span><\/p>\n


\n3. Je mag de spaghetti zelf in elkaar zetten voor 30 euro…<\/strong><\/span><\/p>\n

\n

You’re going to love this: DECONSTRUCTED SPAG BOL, La Folie Douce, Val d’isere, €29 (@WeWantPlates<\/a>) pic.twitter.com\/81icv1VyEn<\/a><\/strong><\/p>\n

— Ed Smith (@rocketandsquash) March 17, 2016<\/a><\/strong><\/p><\/blockquote>\n