{"id":211776,"date":"2021-05-16T16:00:54","date_gmt":"2021-05-16T14:00:54","guid":{"rendered":"https:\/\/fhm.nl\/?p=211776"},"modified":"2021-05-10T17:27:26","modified_gmt":"2021-05-10T15:27:26","slug":"frikandellington","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/fhm.nl\/frikandellington\/","title":{"rendered":"Nieuwe versie van de Beef Wellington: de Frikandellington"},"content":{"rendered":"
<\/div>

My oh my! <\/strong>Elke liefhebber van de Engelse keuken kent het gerecht Beef Wellington wel. In de wereld van chef-koks is geen combinatie te gek. Geef Beef Wellington een Nederlandse draai en er ontstaat een heel nieuwe gerecht: Frikandellington. Wat zijn we toch trots op onze hoogstaande Nederlandse eetcultuur. <\/strong><\/p>\n

Frikandellington<\/strong><\/h2>\n

Voor wie niet helemaal bekend is met de originele versie: Beef Wellington is eigenlijk een stuk ossenhaas gewikkeld in bladerdeeg. Het gaat even de oven in en kan je het eten als pakketje of in plakjes serveren. Dit is dus een versie met een andere vulling. In plaats van ossenhaas is de bladerdeeg gevuld met frikandellen. Kan je het al voorstellen? Degenen die houden van frikandelbroodjes zullen dit ook wel heel lekker vinden waarschijnlijk. Ons doet het er in ieder geval heel erg aandenken. Als je nu denkt: daar heb ik echt zin in. Dan moeten we je teleurstellen, darling<\/em>. Het is namelijk niet te koop in de winkel. Nog niet dan.<\/p>\n

\n
\n

 <\/p>\n

\n
<\/div>\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n
\n
Dit bericht bekijken op Instagram<\/div>\n<\/div>\n
<\/div>\n
\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n<\/div>\n
\n
<\/div>\n
<\/div>\n<\/div>\n

 <\/p>\n

Een bericht gedeeld door Slagerij De Beurs (@slagerijdebeurs)<\/a><\/p>\n<\/div>\n<\/blockquote>\n