{"id":181963,"date":"2020-09-22T10:55:46","date_gmt":"2020-09-22T08:55:46","guid":{"rendered":"https:\/\/fhm.nl\/?p=181963"},"modified":"2020-09-22T10:57:09","modified_gmt":"2020-09-22T08:57:09","slug":"man-wint-frikandellenwedstrijd","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/fhm.nl\/man-wint-frikandellenwedstrijd\/","title":{"rendered":"Man wint frikandellenwedstrijd en eet er 13,5 binnen een half uur"},"content":{"rendered":"
<\/div>

De bruine fruitschaal is al jaren een Hollands fenomeen. De derde helft bestaat voornamelijk uit snacks en je vriendin laten weten dat dit echt je laatste biertje<\/a> is. Iemand die flaneert in deze helft is Boy Gijbels. Hij wist namelijk 13,5 frikandellen binnen een half uur naar binnen te werken tijdens een frikandellenwedstrijd.\u00a0<\/strong><\/p>\n

Frikandellenwedstrijd<\/strong><\/h2>\n

Waar de meeste mensen het houden bij een middel friet met frikandel, weet de 29-jarige Hellevoeter maar liefst 13,5 frikandellen naar binnen te jassen. Boy Gijbels wist de grote prijs van caf\u00e9 Nickies in Rockanje op zijn naam te schrijven. Volgens de vleesverwerker ging het eerste kwartiertje het soepelst. Met een paar flinke klodders mayo erop glijden ze zo naar binnen. De tweede helft werd het een stuk lastiger. De andere elf deelnemers hadden het ook niet makkelijk. Om net zoveel berenlullen naar binnen te werken als Boy moet je namelijk aardig wat trek hebben.<\/p>\n

Spelregels<\/strong><\/h2>\n

Om te winnen hoefde je maar een ding te doen: zoveel mogelijk frikandellen eten binnen 30 minuten. Moet je kotsen? Dan is het game-over. Ook 20 minuten na de wedstrijd mag je niet je maaginhoud legen in de dichtstbijzijnde dixie. De 2700 kcal aan vlees binnenhouden was dus geen makkelijke opgave. Caf\u00e9baas Nick van Straaten had voor de 21 deelnemers 420 frikandellen gebakken. Omdat niet iedereen kwam opdagen werden deze onder het publiek verdeeld. Het wereldrecord frikandellen eten staat ook op 17,5 frikandel. Binnen een kwartier. Dat wordt nog even strijden in de derde helft om dit record te verbeteren.<\/p>\n","protected":false,"plaintext":"De bruine fruitschaal is al jaren een Hollands fenomeen. De derde helft bestaat voornamelijk uit snacks en je vriendin laten weten dat dit echt je laatste biertje<\/a> is. Iemand die flaneert in deze helft is Boy Gijbels. Hij wist namelijk 13,5 frikandellen binnen een half uur naar binnen te werken tijdens een frikandellenwedstrijd.\u00a0<\/strong>\r\n

Frikandellenwedstrijd<\/strong><\/h2>\r\nWaar de meeste mensen het houden bij een middel friet met frikandel, weet de 29-jarige Hellevoeter maar liefst 13,5 frikandellen naar binnen te jassen. Boy Gijbels wist de grote prijs van caf\u00e9 Nickies in Rockanje op zijn naam te schrijven. Volgens de vleesverwerker ging het eerste kwartiertje het soepelst. Met een paar flinke klodders mayo erop glijden ze zo naar binnen. De tweede helft werd het een stuk lastiger. De andere elf deelnemers hadden het ook niet makkelijk. Om net zoveel berenlullen naar binnen te werken als Boy moet je namelijk aardig wat trek hebben.\r\n

Spelregels<\/strong><\/h2>\r\nOm te winnen hoefde je maar een ding te doen: zoveel mogelijk frikandellen eten binnen 30 minuten. Moet je kotsen? Dan is het game-over. Ook 20 minuten na de wedstrijd mag je niet je maaginhoud legen in de dichtstbijzijnde dixie. De 2700 kcal aan vlees binnenhouden was dus geen makkelijke opgave. Caf\u00e9baas Nick van Straaten had voor de 21 deelnemers 420 frikandellen gebakken. Omdat niet iedereen kwam opdagen werden deze onder het publiek verdeeld. Het wereldrecord frikandellen eten staat ook op 17,5 frikandel. Binnen een kwartier. Dat wordt nog even strijden in de derde helft om dit record te verbeteren."},"excerpt":{"rendered":"

De bruine fruitschaal is al jaren een Hollands fenomeen. De derde helft bestaat voornamelijk…<\/p>\n","protected":false},"author":4,"featured_media":181965,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_acf_changed":false,"footnotes":""},"categories":[3],"tags":[121623,121624,1106,34826,121622,26106],"yst_prominent_words":[],"acf":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/181963"}],"collection":[{"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/4"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=181963"}],"version-history":[{"count":2,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/181963\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":181967,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/181963\/revisions\/181967"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/181965"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=181963"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=181963"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=181963"},{"taxonomy":"yst_prominent_words","embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/yst_prominent_words?post=181963"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}