{"id":173104,"date":"2020-05-24T19:00:50","date_gmt":"2020-05-24T17:00:50","guid":{"rendered":"https:\/\/fhm.nl\/?p=173104"},"modified":"2020-05-22T16:16:49","modified_gmt":"2020-05-22T14:16:49","slug":"lotuskoekjes-lasagne-recept","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/fhm.nl\/lotuskoekjes-lasagne-recept\/","title":{"rendered":"Vrouw deelt haar recept voor haar lotuskoekjes lasagne en wordt wereldwijde hit"},"content":{"rendered":"
<\/div>

Een goede bak lasagne is altijd lekker. Vooral als je moeder \u2018m maakte. Maar moeders hebben meer in hun receptenboek staan dan een simpele lasagne met tomatensaus. Zo maakte deze moeder een koffiekoekjes lasagne en deelde haar recept.<\/strong><\/p>\n

Zet je koffiemachine maar aan, want koffie en deze lasagne gaan meer dan prima samen. Walla Abu-Eid, woont in Sydney, in Australi\u00eb. Zij deelde haar blijkbaar makkelijke, maar toch wel vindingrijke recept op Instagram<\/a>. Ze deelt wel eens vaker recepten op haar account hoor. Ze blijkt goed te zijn, Walla heeft namelijk al 50.000 volgers. Lekker bezig!<\/p>\n

Biscoff lasagne<\/h2>\n

De moeder van drie liet aan al die volgers zien hoe makkelijk het was om een toetjesvariant van het klassieke Italiaanse gerecht te maken. Iedereen kan het maken, zelfs jij die al moeite heeft met het bakken van een eitje. \u201cVorig jaar maakte ik als toetje een Nutella lasagne die echt overheerlijk was. Mijn laatste variant maakte ik met Lotus koffiekoekjes. Voil\u00e0, de Biscoff lasagne was born!\u201d Het was voor het eerst dat Walla dit recept maakte, een primeurtje dus. Maar dat wil niet zeggen dat het er minder lekker op is geworden. Haar fans zijn in ieder geval laaiend enthousiast. \u201cIk maakte het voor het eerst via Instagram Live. Zoveel mensen deden met mij mee en gingen de taart ook maken. Het is een absolute hit geworden sinds dat moment.\u201d<\/p>\n

Het recept<\/h2>\n

Maar laten we even eerlijk zijn, met een toetje kan er niet veel mis gaan. En voor een toetje hebben wij altijd nog ruimte over. Iedereen is in het bezit van een soort tweede toetjesmaag. Ruimte voor ijsjes is er dus altijd. Wij zien deze Lotus koffiekoekjes lasagne wel zitten. Check hieronder het recept.<\/p>\n

https:\/\/www.instagram.com\/p\/B_uIC_rBgrW\/?utm_source=ig_embed<\/p>\n

 <\/p>\n

 <\/p>\n

 <\/p>\n","protected":false,"plaintext":"Een goede bak lasagne is altijd lekker. Vooral als je moeder \u2018m maakte. Maar moeders hebben meer in hun receptenboek staan dan een simpele lasagne met tomatensaus. Zo maakte deze moeder een koffiekoekjes lasagne en deelde haar recept.<\/strong>\r\n\r\nZet je koffiemachine maar aan, want koffie en deze lasagne gaan meer dan prima samen. Walla Abu-Eid, woont in Sydney, in Australi\u00eb. Zij deelde haar blijkbaar makkelijke, maar toch wel vindingrijke recept op Instagram<\/a>. Ze deelt wel eens vaker recepten op haar account hoor. Ze blijkt goed te zijn, Walla heeft namelijk al 50.000 volgers. Lekker bezig!\r\n

Biscoff lasagne<\/h2>\r\nDe moeder van drie liet aan al die volgers zien hoe makkelijk het was om een toetjesvariant van het klassieke Italiaanse gerecht te maken. Iedereen kan het maken, zelfs jij die al moeite heeft met het bakken van een eitje. \u201cVorig jaar maakte ik als toetje een Nutella lasagne die echt overheerlijk was. Mijn laatste variant maakte ik met Lotus koffiekoekjes. Voil\u00e0, de Biscoff lasagne was born!\u201d Het was voor het eerst dat Walla dit recept maakte, een primeurtje dus. Maar dat wil niet zeggen dat het er minder lekker op is geworden. Haar fans zijn in ieder geval laaiend enthousiast. \u201cIk maakte het voor het eerst via Instagram Live. Zoveel mensen deden met mij mee en gingen de taart ook maken. Het is een absolute hit geworden sinds dat moment.\u201d\r\n

Het recept<\/h2>\r\nMaar laten we even eerlijk zijn, met een toetje kan er niet veel mis gaan. En voor een toetje hebben wij altijd nog ruimte over. Iedereen is in het bezit van een soort tweede toetjesmaag. Ruimte voor ijsjes is er dus altijd. Wij zien deze Lotus koffiekoekjes lasagne wel zitten. Check hieronder het recept.\r\n\r\nhttps:\/\/www.instagram.com\/p\/B_uIC_rBgrW\/?utm_source=ig_embed\r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n "},"excerpt":{"rendered":"

Een goede bak lasagne is altijd lekker. Vooral als je moeder \u2018m maakte. Maar…<\/p>\n","protected":false},"author":4,"featured_media":173105,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_acf_changed":false,"footnotes":""},"categories":[3],"tags":[111187,976,1469],"yst_prominent_words":[2464,119696,119690,119693,4900,17392,119694,119689,111185,2467,119692,7352,119691,1599,8205,17393,1697,4404,4395,119695],"acf":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/173104"}],"collection":[{"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/4"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=173104"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/173104\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":173106,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/173104\/revisions\/173106"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/173105"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=173104"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=173104"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=173104"},{"taxonomy":"yst_prominent_words","embeddable":true,"href":"https:\/\/fhm.nl\/wp-json\/wp\/v2\/yst_prominent_words?post=173104"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}