Win een avondje keiharde kickboksgevechten checken met je vrienden in de World Fighting League

Redactie 19 sep 2018 Entertainment

Zaterdag vindt het heftige World Fighting League – Final 8 plaats in Almere. Acht zwaargewicht kickboksers maken zich op voor de zwaarste beproeving ooit in het Nederlandse kickboksen en jij kunt erbij zijn! Final 8 is geïnspireerd op de K-1 vechtsport uit Japan en is de zwaarste vorm van kickboksen omdat de deelnemers drie keer op één avond de wedstrijden moeten winnen om kampioen te worden. Getuige zijn van deze uitputtingsslag? Laat ons dan weten waarom jij bij deze testosteron gevulde avond moet zijn!

De eerste ronde nemen de volgende kickboksers tegenover elkaar in de ring:

  • BoyBoy Martin vs. Andrei Stoica
  • Sam Tevette vs. Clyde Brunswijk
  • Fabio Kwasi vs. Murat Aygun
  • Fred Sikking vs. Nordine Mahiedinne

Superfight: Jorina Baars vs. Anissa Haddaoui
Wij zijn bij FHM niet vies van een beetje bitchfight. Heel kickboksminnend Nederland wacht al zeven jaar op deze match: Jorina Baars vs. Anissa Haddaoui. Deze twee A-klasse vrouwelijke sporters domineren de wereldtop van het kickboksen op het moment, zo is Jorina Baars al meer dan 40 wedstrijden ongeslagen.

Influencersfight: Nesim (supergaande) vs. Anouar (Anourvines)
Wie had dat gedacht? Na het Internet nemen influencers het nu ook tegen elkaar op in de ring. De 24-jarige Nesim el Amhadi (Supergaande) heeft Anouar Alharthe (27) van YouTube-kanaal Anourvines uitgedaagd. In een wedstrijd van 3 ronden van 1,5 miniuut, vechten zij uit wie zichzelf de eerste WFL Influencer-fighting kampioen mag noemen. We zijn benieuwd.

World Fighting League

World Fighting League

Wanner: 22 september
Vanaf 13.00 uur
Start hoofdprogramma: 20.00 uur
Waar: TopsportCentrum Almere

Winnen

Ready voor een avond vermaak? Tag in de comments de vrienden met wie je wilt gaan en geef eventueel nog extra kracht aan je inzending met een opmerking of een grappig gifje. In totaal geven we 5×2 kaarten weg. Neem van ons aan dat dit een knaller van een avond wordt. Wie weet zien we je zaterdag wel bij de snoeiharde kickboksgevechten in Almere! Succes jongen.

Reageer op artikel:
Win een avondje keiharde kickboksgevechten checken met je vrienden in de World Fighting League
Sluiten