Een ode aan de baard op World Beard Day

Redactie 1 sep 2018 Entertainment

Het is World Beard Day, dus een uitgelezen kans om de gezichtsbeharing in het zonnetje te zetten. Een baard is namelijk niet zomaar wat, je moet hem uitstekend verzorgen. Dat vergt aandacht en gedrevenheid. Hieronder zie je een aantal bazen die dit allemaal prima in de vingers hebben.

De mannen op de foto’s hieronder deden allemaal mee aan het World Beard And Mustache Championship in 2017. Er zitten wat gekke exemplaren bij hoor.  Greg Anderson heeft ze allemaal op de gevoelige plaat vastgelegd, zodat we kunnen genieten van het beste groom werk dat we gaan zien.

Verzorgen

We zeiden al even dat een baard groeien geen kattenpies is, daar moet je moeite voor doen. Tenzij je er geen problemen mee hebt als je er als een zwerver bij loopt en constant jeuk hebt aan je kinnebak. Je moet hem bijvoorbeeld behandelen met baardzeep of baardolie. Er zijn niet voor niks allerlei fora waar mannen elkaar steunen in het verzorgen van hun baard.

Upcoming saturday it is World Beard Day! Ofcourse we’ll celebrate, with free shaving sessions at our barbershops in the Netherlands. Visit Hudon’s Bay in Maastricht and Breda, grab your product of TABAC and enjoy the lovely experience. #worldbeardday #tabac #begentle #theoriginal #barber #beard #shaving #freeshave #hudsonsbay #barbershop

A post shared by Tabac Fragrances (@tabacfragrancesnl) on

Voor meer toffe baarden of handige grooming tips moet je op de Facebook– en Instagrampagina van TABAC Fragrances zijn. Volg ze gelijk even hierboven. Dan mis je niks meer van alle baardgerelateerde zaken, zodat jij ook gewoon net zo’n creatieve en perfecte baard als deze mannen kan groeien.

Reageer op artikel:
Een ode aan de baard op World Beard Day
Sluiten