Word dronken als VIP op het FHM500 feest en krijg 3.000 euro aan prijzen cadeau

redactie 11 mei 2016 Entertainment

Phil Collins kon het jaren geleden al voelen aankomen in de lucht en nu weten wij waar hij het over had. De FHM500 release party komt steeds dichterbij en het begint overal te kriebelen bij ons. Het elegante, extravagante en ultiem knallende feest heeft nog twee plekken open staan op de gastenlijst. Jij en je beste vriend, vriendin, opa of oma maken kans om erbij te zijn. Geheel als V.I.P uiteraard. Met puntjes ertussen ja. Daar bovenop gooien we er ook nog eens een prijzenpakket t.w.v. 3.000 knaken tegenaan. Alleen het beste van het beste voor onze trouwe lezers. De kaarten winnen is net zo makkelijk als dronken worden en meiskes vingeren tijdens carnaval.

Dit krijg je van ons:

1. Een privéchauffeur zal je in een blinkende Range Rover naar alle onderstaande plekken rijden

2. Je wordt geknipt en geschoren door de Amsterdamse barbieren van Hutspot

3. Je krijgt een splinternieuw pak aangemeten door het Zwitserse Strellson

4. Een Gentlemen’s dinner bij hét vleesrestaurant van Amsterdam: Meat West in De Hallen

5. Jouw eigen live-stream op FHM’s Facebook met de splinternieuwe HTC One M9 smartphone, die je daarna lekker in je zak mag steken.

6. Tot slot ontvang je als kers op de taart de complete 10-delige grooming collectie TABAC GENTLE MEN’S CARE.

In 10 seconden maak je kans, klik hier om mee te doen.

Als winnaar ontvangen wij je – uiteraard als VIP – op ons prachtige feest. Maar dat is niet alles, je bent namelijk de hele dag op pad samen met je beste vriend om klaargestoomd te worden voor de FHM500 release party. Gaat dus als de wiedeweerga stemmen op jouw droomvrouw uit de lijst en maak kans op het pakket waar de tanden van je tandloze oma zelfs van gaan wateren. We zien je graag op de release party van de FHM500!

Reageer op artikel:
Word dronken als VIP op het FHM500 feest en krijg 3.000 euro aan prijzen cadeau
Sluiten