Dit rijtjeshuis in Amsterdam staat te koop voor 2 miljoen euro

Redactie 29 mrt 2018 Entertainment

Wonen in onze hoofdstad kost een paar duiten. Voor een mooie kamer betaal je meer dan 1000 euro in de maand. Soms nog veel meer. Alleen zijn er momenten dat de waarde en de prijs totaal niet met elkaar op een lijn liggen. De woningmarkt van Amsterdam bereikt een nieuw level van complete gekte, want er staat nu een rijtjeshuis te koop voor een bedrag van bijna 2 miljoen euro. Bizar.

Een mooi pandje van 200 vierkante meter, met uitzicht op heel veel andere huizen omdat het vast zit aan heel veel andere huizen. De makelaar noemt het een ‘zeer charmant ingericht jaren ’30 huis’. Voor maar een bedrag van 1.995.000,- euro is dit illustere rijtjeshuis geheel van jou. Voor die prijs woon je in Amsterdam-Zuid ineen huis van ruim 200 vierkante meter, onlangs verbouwd, een tuin, een mooie keuken en vijf slaapkamers. Mooi huis, daar niet van, maar twee millies?

Foto: Funda

Altijd plek voor de wagen

Welke klaplong wil er nou in zo een duur rijtjeshuis wonen. Bijna vergeten om het grootste voordeel van dit unieke pandje te benoemen. Je hebt de kans op twee parkeervergunningen! Je betaalt er wel een mooie 350 euro per maand voor, maar als je deze geweldige aankoop begaat heb je daar wel geld voor gokken we.

Foto: Funda

Woningmarkt van Amsterdam

We rennen nu keihard de streep over. Met beide benen volle bak de ballenbak in met die huizenmarkt in Amsterdisco. Zo staat er een appartement van 75 vierkante meter, zonder keuken, te koop voor 7,5 ton, we zeggen het nog een keer, 7,5 ton, 750.000,- euro. Kan toch niet. Andere voorbeelden van de op hol geslagen markt is een heel kleine studio van 28 vierkante meter met een vraagprijs van 3 ton.

Als we allemaal weer normaal kunnen gaan doen zou dat erg prettig zijn. De mensen die het voor zulke bedragen op de markt zetten leven in een waanwereld. Laat staan wat er met de mensen aan de hand is die zulke bedragen neertellen voor die panden. Bedenk goed hoeveel bier je kan halen voor dat geld. Op Funda kun je meer foto’s van het huis checken.

Foto: Funda

Reageer op artikel:
Dit rijtjeshuis in Amsterdam staat te koop voor 2 miljoen euro
Sluiten