Wonen in een oude gymzaal was nog nooit zo chill

redactie 7 apr 2019 Entertainment

Aah, de gymzaal. De plek waar de adrenaline door je aders gierde als de leraar de magische woorden riep: “we gaan apenkooien” Of misschien was het de plek waar je de eerste plofbal recht in je gezicht kreeg tijdens een potje zaalvoetbal. Iedereen heeft wat met de gymzaal. Nu krijg je de mogelijkheid om een appartement te kopen, die gemaakt is in een oude gymzaal. Nostalgisch chill.

Op de bekende makelaar-site Funda staat sinds kort een appartementje te koop in het hartje van Holland. Een stulpje aan de Paus Adrianusstraat in Utrecht. Met de hulp van Zecc Architecten is er een klassieke draai gegeven aan de voormalige uitlaatklep van de kinders van toen. In hun design vind je veel dingen die toentertijd enorm kenmerkend waren. Zo zijn er open ruimtes en lerarenkamers, die ook in de hedendaagse tijd goed bruikbaar zijn als kantoor. Een perfecte keuken van gigantisch formaat en kookeiland die lijkt op de tijdelijke tv-set van Rudolph van Veen. Dit lijkt misschien wel op een sales-pitch van Funda zelf, maar als je de afbeeldingen bekijkt snap je wat wij bedoelen. Check de galerij.

Foto’s Funda

Prijs en oppervlakte

De woonoppervlakte is zo’n 307 vierkante meter en het stulpje heeft een prijskaartje van een 1.375.000 euro. Nu resteert alleen nog de vraag: heb je wel goed genoeg geleerd op school? Zo ja, dan heb je misschien wel wat flappen extra voor dit schone woninkje.

Reageer op artikel:
Wonen in een oude gymzaal was nog nooit zo chill
Sluiten