5 meter lange witte monsterhaai gespot in wateren van Mallorca

Redactie 4 jul 2018 Entertainment

Ga je heel toevallig deze zomer op vakantie in Mallorca? Pas dan goed op, want je zou zomaar eens een witte haai tegen het lijf aan kunnen lopen of moeten we beter zeggen tegen het lijf aan zwemmen. Het beest is 5 meter en het eerste bewijs van een witte haai in meer dan 30 jaar.

Duuun dun duuun dun dun dun dun dun dun dun, wij krijgen al kippenvel bij het horen van de themesong van Jaws. Haaien hebben iets heel engs in hun ogen waarbij wij ontzettend bang voor zijn. Dan hebben we het nog niet eens gehad over die vlijmscherpe tanden. De witte menshaai, het beest dat het gevaarlijkste is, komt gelukkig hier niet voor. Je zou dus moeten zeggen dat we veilig zijn voor dit soort menseneters. Maar niet heus.

Shark Week GIF - Find & Share on GIPHY

Haaien op de loer

Een echte 5 meter lange witte haai is gespot in de wateren van Mallorca. Je weet wel, dat eiland waar wij allemaal op vakantie gaan, bier zuipen in MegaPark en op de eind van de avond een frisse ontnuchterende duik kunnen nemen in de zee. Maar goed dat je dan een beetje nuchter wordt wanneer je met je blote bats de zee in rent. Haaien liggen namelijk op de loer. Alle gekheid op een stokje. Maak je maar geen zorgen, de haai is gespot zo’n 13 kilometer van de kust. Of je gaat dat hele stuk zwemmen, maar wij nemen aan dat je geen Maarten van der Weijden bent.

Penis

Wetenschappers die op onderzoek waren kwamen de kraakbeenvis tegen. Volgens de wetenschappers van Alnitak 2018 is het de eerste witte menshaai in 30 jaar tijd die ze bij Mallorca hebben gespot. Normaal gesproken zwemt ‘ie rond in wateren bij Zuid-Afrika, Australië en Noord-Amerika. Het zijn gruwelijk gevaarlijke beesten. Zo beet een haai de penis van deze dude eraf. Die had vast zin in worst.

Reageer op artikel:
5 meter lange witte monsterhaai gespot in wateren van Mallorca
Sluiten