Winterse speeltuin voor echte mannen

koen 18 dec 2014 Machines

Wat doet bijna elke man die in het bezit is van een gemotoriseerd voertuig tijdens het eerste vlokje sneeuw? Als de wiederweerga naar buiten gaan en lekker driften over een afgelegen parkeerplaats, door het bos of op een industrieterrein. Niks kan een man op dat moment gelukzaliger maken. Tot dat het driftje net te laat is ingezet, je veel te ver doorglijdt en je vervolgens je gloednieuwe velgen naar filistijnen helpt door tegen een stoprandje aan te glijden. Maakt verder ook niet, het mag de pret niet drukken.

Zo dachten de mannen er in Finland ook over maar daar maakten ze het gelijk ook wat spannender. Daar gingen twee gasten hoeken op een bevroren meer met twee hele leuke winterspeeltjes. Een Suzuki GSX-R en een Polaris RZR, uiteraard beiden voorzien met spikes om meer grip te krijgen op de gladde ondergrond.

Om het hele geheel nog attractiever te maken gooien ze er ook nog even een paar explosies tegen aan. Sneeuw, leuke gemotoriseerde speeltjes, een bevroren meer en explosies. Dat klinkt als ingrediënten voor een hele leuke middag. Het lijkt ons in ieder geval te vet. Laat die sneeuw maar komen!

Reageer op artikel:
Winterse speeltuin voor echte mannen
Sluiten