Winactie: Skullcandy koptelefoon met bizar lekker geluid

Redactie 18 feb 2017 Entertainment

Winnen, Winnen en nog eens Winnen! We gooien er weer eens een winactie uit en deze keer kun je een geweldige draadloze koptelefoon winnen! Audio-lifestylemerk Skullcandy heeft onlangs de lancering van de Crusher® Wireless bekend gemaakt, deze koptelefoon biedt het meest meeslepende geluid in de Skullcandy’s collectie tot nu toe. De koptelefoon en is volledig vanaf de grond opgebouwd met een elegant ontwerp, premium materialen, Bluetooth® functionaliteit en een scala aan innovatieve technologieën die zorgen voor de ultieme audio-ervaring.

“Wij willen gebruikers een meer intense ervaring bieden qua muziek, film en eigenlijk alle denkbare media content. Wij willen hen het gevoel geven vooraan bij een concert te staan of midden in een film”
Aldus Hoby Darling, Skullcandy President en CEO.  Mooie woorden van de directeur over dit topproduct, dat moet vast goed spul zijn.

FHM-Skullcandy

Voor de digitale junks onder ons hebben we wat technische praat: de Crusher Wireless levert een premium acoustic experience dankzij geïntegreerde Crusher technologie en stereo sound. De koptelefoon levert een directe bass die je kunt voelen, zonder af te doen aan de audiokwaliteit. Je kan dus lekker meetrillen met je nummers!

De koptelefoon speelt de songs draadloos via Bluetooth af, geen gedoe meer met die draadjes van je oortjes die altijd in de knoop raken. Sommige koptelefoons hebben een batterij die korter meegaat dan een biertje op een zonnig terras. Dat is gelukkig niet het geval bij dit apparaat, de batterijen houden het 40  uur achter elkaar uit!

Normaal kost deze koptelefoon €150, das nog best een bedrag! Gelukkig voor jou mogen we er 3 weggeven! Hoe win ik dat dan? Simpel: zing het refrein van de hit van John de Bever ”Jij krijgt die lacht niet van mijn gezicht” en stuur het naar onze Facebook! De beste, meest originele, idiote filmpjes belonen wij met een 3 van deze topproducten! Wij zullen dan snel de winnaars bekend maken.

FHM-Skullcandy
Reageer op artikel:
Winactie: Skullcandy koptelefoon met bizar lekker geluid
Sluiten