Winactie: Kaarten voor de Nederlandse thriller Prooi

redactie 17 okt 2016 Entertainment

Omdat wij houden van winacties geven we 2x 2 kaarten weg voor dit bioscoop spektakel, het enige wat jij hoeft te doen is dit bericht te liken en plaats in de reacties met wie jij naar deze film wilt gaan. In de nieuwe vermakelijke thriller van Dick Maas, die we kennen van Amsterdamned, de lift en Sint, duikt er een agressieve en bloeddorstige leeuw op in Amsterdam. Het beest valt niet te temmen en hij heeft honger.

Na de vondst van een gruwelijk afgeslacht boerengezin net buiten Amsterdam, roept de politie de hulp in van dierenarts Lizzy. Zij ziet direct welk beest de bloederige verminkingen moet hebben aangericht: een vette, agressieve leeuw. Niemand gelooft haar en pas na een bloedbad in het Vondelpark stemmen de autoriteiten in met haar plan om de Britse jager Jack in te zetten.

Lizzy’s vriend Dave heeft zijn bedenkingen vanwege het amoureuze verleden van Jack en Lizzy. Maar ook hij moet toegeven dat Jack hun beste kans is om meer bloedvergieten in de straten van Amsterdam te voorkomen. De jacht is geopend…

Reageer op artikel:
Winactie: Kaarten voor de Nederlandse thriller Prooi
Sluiten