Win bioscoopkaartjes voor 2Pac film All Eyez On Me [update: prijsvraag = over]

Redactie 19 jun 2017 Entertainment

We hebben een dikke biopic over het leven van iconische rapper, poëet en revolutionair Tupac Shakur. Je weet wel, die legende die in korte tijd meer dan 80 miljoen albums verkocht en daardoor één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden werd. De legend die [Conspiracy Mode ON ] misschien toch stiekem niet dood is

Als zoon van Black Panther activisten die streden voor ongelijkheid zette hij die strijd op muzikaal gebied voort. Met die ongelijkheid als basis voor zijn teksten werd zijn stem steeds luider en bracht hij meer en meer mensen in vervoering. En dat had z’n keerzijde. Zijn explosieve en agressieve gangster rap maakten hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers. Een bloedvete die hem uiteindelijk zijn leven heeft gekost.

Afbeeldingsresultaat voor all eyez on me

Winnen?
All Eyez On Me schijnt licht op de man achter de iconische rapper die wij allemaal kennen. Het leukste hieraan? Wij mogen wat prijzen weggeven! Wat moet je doen? Stuur ons een Facebook bericht en vertel met wie jij naar de bios wilt en welke plaat van 2Pac jij het hardst vindt.

Wij geven de volgende prijzen weg:

Reageer op artikel:
Win bioscoopkaartjes voor 2Pac film All Eyez On Me [update: prijsvraag = over]
Sluiten