Win VIP-kaarten voor FHM500-feest via onze home boys van Teufel

redactie 6 mei 2016 Entertainment

Wat houden wij toch van muziek. Één van de mooiste dingen die het leven te bieden heeft. Of je nou blij, verdrietig of boos bent, muziek staat altijd voor je klaar. Om maximaal te kunnen genieten van de zieke tunes die je op je telefoon hebt, is de kwaliteit van je speakers, headphones of oortjes natuurlijk van groot belang. Niemand is gebaat bij een krakerige Frans Duits die normaal gesproken de sterren van de hemel zingt. Gelukkig heeft het licht in de duisternis, het baken van hoop Teufel de uitkomst. Extreem goede kwaliteit voor fraaie prijzen. De Duitse audiospecialist geldt als de Maybach onder de geluidsinstallaties en heeft een gelikte brand store in Amsterdam.

Wat kan je winnen?
Eerder hebben we de magische Mute koptelefoon van Teufel getest en dat heeft ervoor gezorgd dat we verliefd zijn geworden op de Duitse geluidskunstenaars. Om dat te vieren geeft Teufel maar liefst vijf exemplaren van de Bamster XS weg. Wat is dat vraag jij je af. De Bamster XS is een kleine bleutooth speaker met een krachtig geluid, pocket size met maxisound. De gelikte boxjes zijn klein, wegen geen drol en krijgen hele gunstige reviews. Daar bovenop winnen de winnaars ook nog eens VIP-tickets voor het megadikke FHM500-feest op 25 mei. 

Wat moet je doen?
Het enige wat je moet doen om kans te maken op groots geluid in klein formaat en een toegangsbewijs tot de zevende hemel is iets je naam en e-mail adres op een kaartje schrijven. Simple as can be. Ga naar de brand store van Teufel aan de Van Baerlestraat in Amsterdam , schrijf je gegevens op, gooi ze in de pot en op maandag 23 mei krijg je via de mail te horen of je in de prijzen gevallen bent. Geeft je gelijk de kans om al het moois dat Teufel te bieden heeft uit te proberen en te ervaren.

De brand store bevind zich op de Van Baerlestraat 16 te Amsterdam. Ga daar voor 23 mei langs en maak kans op de te gekke prijzen.

Reageer op artikel:
Win VIP-kaarten voor FHM500-feest via onze home boys van Teufel
Sluiten