Win tickets voor mannelijke voetbalavond in l’Elephant du Congo

redactie 2 mei 2016 Entertainment

Gasten! Het is Champions League-week. Morgen- en woensdagavond vind de halve finale plaats van het kampioenenbal. Weet je nog niet waar je gaat kijken met je vrienden? Dan hebben wij dé tip voor je! l’Elephant du Congo in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam heeft in samenwerking met Heineken een topavondje op de planning staan.

Naast het live uitzenden van de wedstrijd heeft de hotspot van Amsterdam niemand minder dan Johnny Heitinga geregeld als live-analist voor deze avond. Naast de halve finales op grote schermen en analyses van Johnny is er de primeur van de Heineken pub-quiz. Bovendien worden er gigantische prijzen, zoals kaarten voor de Champions League-finale in Milaan.

Wij geven 4×3 kaarten weg voor morgen- en woendagavond! Daar krijg je twee gratis Heineken vaasjes voor, een portie bitterballen en deelname aan de Heineken pubquiz met kneiterdikke prijzen zoals gesigneerd Ajax-shirts en tickets voor de CL-finale. Wil jij hier morgen- of woensdagavond bij aanwezig zijn? Stuur een mail naar prijsvragen@fhm.nl o.v.v. ‘Champions League avond’ met je gegevens. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Hier zijn tickets te koop voor deze spectaculaire mannenavond. Hier kun je het Facebookevent bekijken.

Reageer op artikel:
Win tickets voor mannelijke voetbalavond in l’Elephant du Congo
Sluiten