Win een maand lang gratis naar de bioscoop

Redactie 25 sep 2018 Entertainment

Bioscoopje pakken is eigenlijk best wel chill om te doen, alleen sla je het toch vaak over als je geen abonnement hebt. Komt dat even mooi uit dan dat wij een maand gratis naar de bioscoop weggeven! Hierbij kun je kaartjes winnen voor de films hieronder.

We geven 3×2 arrangementen weg, dus je hoeft niet in je eentje naar het bioscoopscherm te staren. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is even TABAC Fragrances volgen op Facebook en Instagram en degene in de comments op Facebook te taggen waarmee jij die maand bios mee wilt pakken. Je krijgt dus twee kaartjes voor alle films die we hieronder belichten en in oktober uitkomen. Elke week een nieuwe film! Is dat even lekker meegenomen. Daarnaast win je ook nog een merchandisepakket, dus die krijg je er ook nog eens effe bovenop.

Venom

Dit najaar kruipt Tom Hardy in de huid van de mysterieuze Venom. Dit is een van Marvel’s stoerste en dodelijkste personages. Het is de eerste stand alone film van de demonische, buitenaardse schurk, die zich als parasitaire levensvorm vasthecht aan een mens.


First Man

Never change a winning team dachten regisseur Damien Chazelle en acteur Ryan Gosling nadat hun film La La Land werd bekroond met zes Oscars. Ze werken opnieuw samen aan een film, First Man. Het verhaal gaat over de NASA-missie die tussen 1961 en 1969 als doel had mannen naar de maan te sturen en dan natuurlijk vooral Neil Armstrong. De film is gebaseerd op het boek van James R. Hansen.


Night School

Een comedy met Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) is sowieso lachen. In Night School krijgt een groep volwassenen hun laatste kans om een middelbare schooldiploma te behalen door lessen te volgen aan een avondschool. Dit levert natuurlijk hilarische praktijken op. De film is geregisseerd door Malcolm D. Lee (Girls Trip) en geproduceerd door Will Packer (Ride Along, Think Like a Man).


The Girl in the Spider’s Web

We kennen Lisbeth Salander allemaal als personage uit de populaire Millennium boekenreeks van Stieg Larsson. Zij keert nu terug in The Girl in the Spider’s Web. Golden Globe winnaar Claire Foy, bekend van The Crown, speelt de cyberhacker in deze nieuwe film die wordt geregisseerd door Fede Alvarez (Don’t Breathe).

Foto: Pexels.

Reageer op artikel:
Win een maand lang gratis naar de bioscoop
Sluiten