Win kaarten voor The Hundred-Foot Journey!

sharon 7 okt 2014 Prijsvragen

Jazeker guys, het is weer tijd voor een nieuw komedisch pareltje in de Neerlandsche cinema’s en theaters! The Hundred-Foot Journey, vanaf 9 oktober te zien! In deze film volgen we het Indiase gezin Kadam dat naar een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk verhuist om een Indiaas restaurant te openen. Wanneer de eigenaresse van een Frans restaurant, een rol gespeeld door Oscarwinnares Helen Mirren, protesteert tegen de opening, lijkt een rustig begin van een nieuw leven er niet in te zitten…

Heeft dus vooral te maken met lekker eten, en zeg nou zelf, da’s toch heerlijk? Kaarten winnen? Dat kan! FHM mag namelijk drie keer twee filmpakketten weggeven! Krijg je twee kaartjes voor de film, en de DVD van Chocolat! Nou, die kun je dus mooi weggeven aan je zusje, moeder of chick. Vinden ze hartstikke leuk joh. Laat ons weten waarom jij hierbij wil zijn, en win je gratis entree!

The Hundred-Foot Journey wordt onder meer geproduceerd door Oprah Winfrey en Steven Spielberg en is gebaseerd op de bestseller van Richard. C Morais.

Reageer op artikel:
Win kaarten voor The Hundred-Foot Journey!
Sluiten