Win kaarten voor The Godfather Live!

Redactie 1 sep 2015 Entertainment

The Godfather keert terug. En hoe! Een van de meest illustere films aller tijden gaat draaien op een gigantisch scherm in de Heineken Music Hall. Dat niet alleen, want een orkest gaat de film begeleiden van de nodige portie epische filmmuziek. Dat wordt een filmervaring om nooit te vergeten. Geven wij kaarten voor weg!

Dit eerbetoon aan deze filmklassieker gaat plaatsvinden op woensdag 28 oktober. De mythische filmmuziek van Nino Rota zal aldaar live ten gehore worden gebracht door het Filharmonisch Orkest van Vlaanderen onder de bezielende leiding van de Amerikaanse dirigent Justin Freer. Een kleine recap: The Godfather gaat over de Corleone familie die in New York de nodige rivaliteit heeft van andere misdaadfamilies. Afpersing, Paardenkoppen in bed en keiharde slachtpartijen waren eerder regel dan uitzondering. De film werd bekroond met drie Oscars waaronder die van Beste Film, Beste Acteur en Best Bewerkt Scenario en staat nog altijd rotsvast in de top drie van belangrijkste films ooit.

Jawel, wij geven 2×2 kaarten weg t.w.v. 45 euro per stuk voor dit gruwelijke schouwspel (1×2 hier, 1×2 via onze Instagrampagina). Wat moet je doen om te winnen? Geef antwoord op de volgende, hersenkrakend moeilijke vraag:

Wie vertolkte de rol van Michael Corleone in The Godfather?
A) Johnny Kraaijkamp Junior
B) Robert Downey Junior
C) Kate Upton
D) Al Pacino

Good luck motherfucker! Mocht je nou jammer maar helaas buiten de prijzen vallen, dan kun je hier zelf kaartjes kopen.

Reageer op artikel:
Win kaarten voor The Godfather Live!
Sluiten