Win kaarten voor funky koning Larry Graham in de Norh Sea Jazz Club

redactie 4 jul 2016 Entertainment

Vriend! Wil jij een mooi concertje bijwonen? Wij geven 2×2 tickets weg voor een held uit de muziek business. Larry Graham is de naam. Op 17 juli komt hij optreden in de sfeervolle North Sea Jaz Club. Een funkfenomeen van het zuiverste soort. Bij Sly & The Family Stone in de band werd de pompende funkbas zijn handelsmerk en met zijn slap bass techniek beïnvloedde hij bassisten als Bootsy Collins, Victor Wooten, Stanley Clarke en Marcus Miller. In 2013 speelde de zanger en bassist in de ‘Nile’ (10.000 man) op het North Sea Jazz festival, waar zelfs Prince nog even met hem mee kwam spelen.

Het jaar daarop was Graham zelf te gast tijdens het optreden van Jett Rebel voor een uitzinnige menigte op Pinkpop. Met outfits al even funky als de muziek brengt de bassist en zanger deze zomer de funk naar de North Sea Jazz Club in Amsterdam, als onderdeel van de ‘Summer Sessions All Star’ concerten. Met deze man wordt het geheid swingen en genieten.

Zondag 17 juli is het zo ver! Wil jij hier bij zijn? Like dit artikel en geef antwoord op de volgende vraag:

De North Sea Jazz Club bevindt zich in het Westerpark in Amsterdam. Maar waar wordt het gelijknamige festival de laatste jaren gehouden?

Winnaars ontvangen bericht! Meer info en tickets voor deze veelbelovende avond kun je hier vinden. 

Reageer op artikel:
Win kaarten voor funky koning Larry Graham in de Norh Sea Jazz Club
Sluiten